Mașina decapotabilă a lui Sylvester Stallone a fost scoasă la licitație. Cu cât ar putea fi vândută
Data actualizării:
Data publicării:
Mașina decapotabilă a lui Sylvester Stallone este de vânzare. Bolidul a fost scos la licitație.

Mașina Shelby Cobra Roadster, dintre cele doar 1,000 fabricate vreodată, a lui Sylvester Stallone este vândută de casa de licitații Bonhams din Londra pentru 860.000 de lire sterline.

Potrivit Bonhams, doar 1.000 de astfel de mașini au fost construite între 1962 și 1967

Actorul s-a bucurat de mașină doar pentru scurt timp înainte de a fi achiziționat de Alan Rapinski, fondatorul companiei Armor-All, relatează The Sun.

Mașina sport neagră are două locuri și un interior superb din piele roșie. Cu o viteză maximă de 145 de mile pe oră, mașina  prinde viteza de 100 kilometri pe oră în doar 3,9 secunde.

„Doar aproximativ 1.000 de Cobra au fost construite între 1962 și 1967, dar popularitatea de durată a modelului a fost atât de mare încât producția a fost reluată în 1982 sub auspiciile Autokraft din Brooklands.

Early Cobras sunt oferite spre vânzare doar rar, iar '2070' reprezintă o oportunitate minunată de a achiziționa un exemplu bun al acestei mașini sport anglo-americane clasice și foarte căutate”, arată Bohams.

Mai multe obiecte din cariera lui Sylvester Stallone au fost scoase la licitație

De la mănuşile de box ale lui 'Rocky', până la bandana lui 'Rambo', obiecte din cariera starului filmelor de acţiune Sylvester Stallone au fost scoase la licitaţie în urmă cu doi ani, iar conform experţilor suma totală ce ar putea fi obţinută din vânzare este de 1,5 milioane de dolari, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Aproape 500 de obiecte din colecţia personală a lui Sylvester Stallone au fost vândute la licitaţie, printre acestea numărându-se costume, obiecte de recuzită, scenarii, carnete de notiţe şi altele. Obiectele au fost folosite în unele dintre cele mai reprezentative filme ale celebrului actor, de la seriile "Rocky" şi "Rambo", până la superproducţii precum "Cliffhanger", "The Expendables" sau "Demolition Man", conform unui anunţ al organizatorilor licitaţiei, Julien's Auctions.

Mănuşile de box folosite în producţia "Rocky III" au avut o valoare estimată între 10.000 şi 20.000 de dolari, iar o serie de notiţe scrise de mână de Stallone cu privire la primele patru filme ale seriei "Rocky" au avut o valoare estimată între 40.000 şi 60.000 de dolari.

Fanii lui Rambo s-au bucurat de colecţia de cuţite din primele trei filme ale seriei, la preţuri estimate la între 10.000 şi 20.000 de dolari fiecare, precum şi de bandana purtată pe cap de Stallone în "Rambo: First Blood Part II" (preţ estimat între 8.000 şi 10.000 de dolari).

"Este un tip sportiv, acest lucru este reprezentativ pentru el, sport şi efort susţinut şi oamenii se pot identifica cu aceste lucruri", declara Martin Nolan, director executiv al casei Julien's Auctions. "Şi din acest motiv aceste obiecte sunt foarte râvnite de colecţionari, mai ales că până acum au existat foarte puţine oportunităţi de a obţine ceva din viaţa şi cariera lui".

Născut la New York în 1946, Stallone a devenit celebru cu producţia laureată cu Oscar "Rocky" din 1976, iar în scurtă vreme a ajuns unul dintre cei mai importanţi actori de acţiune de la Hollywood.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel