Matilda Pascal Cojocărița, truc MINUNE pentru ten și păr. L-a învățat de la soțul ei: „Fac un amestec din...”
Data publicării:
Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit cum se menține în formă, la 64 de ani. 

Matilda Pascal Cojocărița se numără printre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. La 64 de ani, artista este în cea mai bună formă a ei și are mare grijă de felul în care arată. Într-un interviu recent, Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit masca minune pentru ten și păr pe care a învățat-o de la soțul ei.

Matilda Pascal Cojocărița, truc minune pentru ten și păr

Artista a mărturisit că își spală tenul cu ceai din plante. De asemenea, Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că face un amestec din mai multe ceaiuri și le pune comprese pe față. 

'Pentru ten folosesc ceai. Practic, mă spăl pe față cu el. Ceai de toate felurile, chiar și scuturătură de fân, tot ce înseamnă plante, dacă se poate să nu fie din acela la pliculeț. Tot ce găsesc, tot ce înseamnă ceaiuri din plante este sănătate curată', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Matilda Pascal Cojocărița are mare grijă să își demachieze tenul foarte bine, 

'De mai mulți ani folosesc acest truc pentru față. Fac un amestec din mai multe ceaiuri și pun comprese pe față. Evident, după ce mă demachiez, în prealabil, cu săpun. Pentru că este foarte importantă și demachierea pentru ten', a mai declarat Matilda Pascal-Cojocărița.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a ținut să precizeze că fierbe ceaiul la foc mic, după care îl pune pe față, după ce se mai răcește. Ulterior, aceasta aplică o cremă, pe care o folosește de 27 de ani. 

Eu prepar ceaiul pe aragaz, la foc mic, și îl folosesc proaspăt. După ce fierbe, îl dau deoparte și aștept să se răcească puțin. Pun comprese cu ceai călduț pe față și le țin atât cât pot, dar măcar 20 de minute sau o jumătate de oră. După ce fac acest lucru, mă dau cu o cremă. Eu folosesc aceeași cremă de la 27 de ani', a precizat Matilda Pascal-Cojocărița.

Matilda Pascal-Cojocărița a învățat să-și facă o mască de par de la soțul ei, Ștefan Cigu

'Pentru păr, am o mască pe care o prepar și o folosesc atunci când am timp. Am învățat rețeta de la soțul meu. Dar îl las pe el să vă spună', afirmă interpreta de muzică populară.

'Pentru păr, eu cumpăr petrol de la o firmă românească. Mai precis, este o soluție care găsește și în farmacie. Ea mai conține ulei de ricin, dar eu mai adaug și în plus. Deci, petroleum cu ulei de ricin și mai pun un gălbenuș de ou, ulei de ricin și vitamina A. Iese o pastă ca o maioneză și o dai pe păr. Eu fac de mulți ani așa și am un păr frumos la 72 de ani. Și bătrânii se dădeau, în trecut, cu gaz pe cap', a declarat soțul interpretei, Ștefan Cigu, pentru viva.ro.

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița

Artista a mărturisit că are mare grijă la ce consumă, deoarece frumusețea exterioară este reflectată de cea interioară. Aceasta a precizat că a renunțat definitiv la trei alimente. Mai exact, Matilda Pascal Cojocărița a eliminat din alimentație  zaharul, carne roșie și făinoasele.

„Frumusețea nu ține doar de ceea ce se vede din afară, ci în primul rând trebuie să fii bine pe interior, ca să te simți bine și să arăți bine și pe exterior. Dacă ești liniștit și bine pe interior, arăți bine și pe exterior. Femeia este centrul atenției și cui nu îi place să fie admirată? Mai întâi cred că trebuie ca fiecare femeie să aibă mai multă încredere în ea și, mai ales, să se iubească pe sine. La pachet cu o alimentație adecvată și mai multă atenție dedicată îngrijirii personale, cred că orice femeie va arăta bine.

Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine. O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine. Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru.„, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița pentru click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ingrijire  matilda pascal cojocarita  ten 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel