Maurice Munteanu, acuzat că s-a operat la stomac: “Hello, ați înnebunit!?”. Dieta prin care a reușit să slăbească
Data publicării:
Maurice Munteanu a vorbit despre dieta care l-a ajutat să dea jos un număr impresionant de kilograme.

Maurice Munteanu a trecut printr-o schimbare radicală în ultima vreme, când a reușit să dea jos în jur de 23 de kilograme. Totuși, faptul că oamenii l-au acuzat în repetate rânduri pe acesta de faptul că s-ar fi operat la stomac l-a enervat la culme pe fashion editor, care spune că reușita aceasta este rezultatul unei diete și al unui stil de viață echilibrat.

„Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic, ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu.

Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt.”, a declarat Maurice Munteanu, potrivit ego.ro

Maurice Munteanu, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său: "Asta mă ajuta să îmi amintesc de el și să trec peste"

„M-am mințit și eu ani de zile”

Mai mult, acesta spune că întotdeauna a fost conștient de kilogramele sale, însă nu a fost suficient de motivat să facă schimbarea. Când a luat măsurile necesare și a eliminat din alimentația sa cele mai nocive mâncăruri pentru o dietă, rezultatele nu au întârziat să apară.

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile.”, a mai spus fashion editorul.

De asemenea, juratul concursului de stil spune că nu face niciodată vreo excepție, pentru că nu s-ar putea limita la puțin.

„Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declic-ul.”, a mai spus el.

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu: "Nu o să-l mai mănânc niciodată”. Fashion editorul a slăbit 23 de kilograme

 

 

Când s-a hotărât Maurice Munteanu să slăbească

„Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Ametițit fiind, am plecat acasă.

A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine.”, a conchis Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu, băutura alcoolică pe care nu o bea niciodată: „Foarte rar am consumat”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alimentatie  dietă  maurice munteanu  slabit 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel