Maurice Munteanu comentează ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții: „Îmi place că nu e încoțopenită”
Data actualizării:
Data publicării:
Maurice Munteanu a vorbit despre alegerile vestimentare pe care cei doi miri le-au făcut la „nunta anului.”

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele pe data de 27 ma 2023 și chiar dacă au trecut câteva zile bune de la fericitul eveniment, se pare că reacțiile continuă să apară. Este clar că cei doi miri au fost subiectul principal de discuție în această perioadă, ocupând zile în șir paginile mediatice, astfel încât cei doi și-au dorit să organizeze totul cât mai în detaliu, pentru a nu da greș în niciun fel. În tot acest timp, stiliștii au stat și ei „cu lupa” pe ținutele celor doi, care, deși au făcut niște alegeri unice vestimentare, se pare că nu au dat deloc greș.

”Sunt drăguțe, arată civilizat. Rochia e într-o zonă romantică, o abordare boho chic, i se potrivește Ginei. Îmi place că nu e încoțopenită, că nu e prea montată, mi se pare relaxată. Amândoi au o abordare relaxată, fresh, sunt mișto”, a spus Maurice Munteanu, pentru cancan.ro.

VEZI și: Maurice Munteanu o face praf pe Dana Budeanu, după ce l-a ironizat public. Juratul „Bravo, ai stil!” a umilit-o pe vedetă

Cum comentează Cătălin Botezatu rochia Ginei Pistol

Nici celebrul designer Cătălin Botezatu nu a lăsat necomentate ținutele alese de cei doi miri. Și acesta s-a arătata a fi mulțumit de rochia de mireasă boho chic, care a făcut-o pe Gina Pistol să arate foarte fresh și relaxată în ziua nunții sale. Mai mult, acesta o dă exemplu pe soția lui Smiley și pentru viitoarele mirese, care ar trebui să se ghideze după stilul acesteia. 

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle. Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.

Citește și: Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”

„Smiley a ales o vestimentație interesantă”

Cât despre Smiley, chiar dacă acesta a primit mai multe critici în mediul online, din cauza hainelor largi pentru care a optat, Bote spune că și acesta a mers pe o vestimentație lejeră, ceea ce nu-i un lucru deloc rău. 

„Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales, de asemenea, o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism.”, a mai spus celebrul designer vestimentar, potrivit sursei citate.

Citește și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gina pistol  maurice munteanu  nunta  Smiley 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel