Maurice Munteanu, mesaj dur pentru Florin Zamfirescu: „Tâmpit ești chiar tu, maestre! Ești o rușine!”
Data publicării:
Maurice Munteanu îi lansează noi acuzații lui Florin Zamfirescu.

Maurice Munteanu a făcut recent o serie de declarații controversate, ce-l vizau direct pe Florin Zamfirescu. Juratul de la „Bravo, ai stil!” susținea faptul că, pe vremea când ar fi vrut să intre la UNATC, ar fi fost umilit de către marele actor, care nu suporta pe atunci orientarea sa sexuală. Acesta ar fi primit, așadar, de la cel care urma să-i fie profesor o serie de întrebări ce nu aveau decât rolul de a-l discredita. La scurt timp, Florin Zamfirescu a răspunsul acuzațiilor, spunând faptul că nicio întrebare pusă pe atunci nu a fost cu acest scop. Concret, Maurice Munteanu s-a simțit deranjat în momentul în care Florin Zamfirescu l-a întrebat dacă are prietenă.

Acum, criticul de modă a ales să-i transmită un nou mesaj dur actorului. 

„Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: «L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.», «Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.», «El era cam infantil la probe.» etc.”, a spus Maurice Munteanu, potrivit click.

Maurice Munteanu: „Sexualitatea nu este o alegere, este un instinc”. Cum și-a descoperit orientarea sexuală fashion editorul

 

„Tâmpit ești chiar tu, maestre!”

Mai mult, Maurice Munteanu îi întoarce actorului toate jignirile pe care i le-a atribuit recent, dar și alte acuzații dure.

„Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scârbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decât să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie și nimic. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, a continuat acesta.

Maurice Munteanu, semnal de alarmă: „Treaba asta cu trotinetele electrice devine o problemă reală”

 

Declarația făcută de Florin Zamfirescu

„Am văzut ce s-a spus, ce a scris. Nici nu mai știu în ce context l-am întrebat, sincer, dacă are prietenă. El era cam infantil la probe. La teatru se mai întreabă una, alta, se mai discută lucrurile astea. La câți studenți au trecut prin mâna mea… Pot să spun sigur că nu l-am întrebat în mod tendențios. Vedeți, se poate face o veste din nimic. Când un profesor pune întrebări pentru un candidat, vrea să îl descopere, să știe câte ceva despre el. Eu întrebam și fetele dacă au iubit, dar nu pentru că ar conta asta în meseria de actor. Eu îi întreb și pe nepoții mei. Am un nepot în clasa a IV-a, îl mai întrebam: măi, tu ai prietenă? Nu știu ce e tendențios în asta!”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Fanatik.

Întrebat de ce crede că Maurice Munteanu s-a simțit umilit, actorul a răspuns:

„L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit. Eu nu vreau să mă disculp în niciun fel. Eu nu permit nimănui să facă astfel de insinuări. Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi Doamne, lezat? Credeți că pe mine chiar mă interesează că el era homosexual sau nu?”, a mai spus actorul.

Maurice Munteanu, martorul unei scene brutale: „Te nenorocesc, te joc în picioare!”. Reacția criticului de modă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: florin zamfirescu  maurice munteanu  scandal  teatru 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel