Medeea Marinescu, despre relația cu Florin Piersic. Ce legătură de rudenie există între cei doi
Data publicării:
Medeea Marinescu a devăluit ce relație este între ea și Florin Piersic.

Medeea Marinescu și Forin Piersic joacă de 11 ani în piesa „Străini în noapte'. Pe lângă colegi de scenă, cei doi sunt și foarte buni prieteni de familie. Marele actor este și nașul de botez al surorilor gemene ale Medeei Marinescu, dat fiind faptul că Florin Piersic este bun prieten cu tatăl Medeei.

„Se joacă de vreo 14 ani, dintre care eu am jucat ultimii 11 ani. E un spectacol în regia maestrului Radu Beligan. Vinovat se face chiar Florin Piersic pe care nu-l văzusem de foarte mult timp, pentru că relația cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut.

Printre altele, fiind colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu, a devenit nașul de botez al surorilor mele gemene născute în timpul filmărilor de la „Eu, tu și Ovidiu”.

Eu jucam „Egoistul” la Teatrul Național, tot un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic.

Și într-o zi, primesc și un telefon la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic și mi-a propus atunci, mi-a vorbit de acest spectacol pe care eu îl văzusem în distribuția inițială, dar pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, chiar Florin Piersic s-a gândit la mine', a declarat actrița la Prima TV.

„Sigur, domnul Radu Beligan, dându-i libertatea să aleagă, să-și aleagă partenera cu care voia să joace. M-a văzut în „Egoistul”, dintr-odată nu mai eram copil și i s-a părut că ar fi o alegere bună.

Mai mult decât atât, venea săptămânal câte două zile la București, lua avionul de la Cluj și venea la București ca să repete cu mine.

Mi-a dat CV, mi-a dat textul. Mi s-a părut fabuloasă povestea asta pentru că dintr-odată, Florin Piersic căruia îi spuneam „Florine, Florine, mai spune-ne ceva” când eram mică, era actorul pe care acum îl percepeam altfel. Dintr-odată începusem să-i vorbesc cu dumneavoastră, începusem să fiu emoționată de apariția lui.

Zidul care se construise foarte frumos mi l-a demontat și mi-a spus: Nu-mi mai spune domnul Piersic, spune-mi Florin.

Dintr-odată, gheața s-a topit și am devenit un cuplu pe scenă, care, acum nu e frumos, dar mă laud, n-am încotro, care a avut foarte mare succes. Aproape nesperat și pentru noi', a mai povestit actrița la Prima TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: florin piersic  Medeea Marinescu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel