„Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”
Data publicării:
Jador a vorbit pentru prima dată despre probleme de sănătate cu care s-a confruntat în trecut.

În urmă cu câteva luni de zile, Jador își îngrijora extrem de tare toți fanii. Acesta postase o fotografie pe rețelele de socializare de pe patul de spital, unde le spunea urmăritorilor săi pe atunci faptul că s-ar putea să nu mai urce niciodată pe scenă, acelea find ultimele zile din viața sa. Acest lucru a alarmat pe toată lumea, întrucât nimeni nu-l știa pe artist cu posibile probleme de sănătate. Cu toate acestea, timpul a trecut, iar Jador nu a mai dezvăluit niciodată despre ce a fost vorba atunci. Invitat în cadrul podcastului lui Bursucu, solistul a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit adevărul despre problemele de sănătate.

„Da (n.r. i-a fost frică de moarte), ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare, am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut, te ia prin surprindere. „Poți să mori”, cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos. „Păi da, dar e posibil să te duci”.

Am căzut jos, eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă, nici nu vreau să mai spun, să-mi amintesc. M-au ținut cam o săptămână în spital, mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva.”, a dezvăluit Jador în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: Cât de sărac a fost Jador: „Ne-a lipsit de multe ori mâncarea, hainele și spălatul era raritate”. Motivul pentru care nu afișează o viață opulentă

Medicii i-au spus că are cancer

Astfel, chiar dacă a fost o alarmă falsă, Jador spune că înainte de a face toate investigațiile, medicii îi spuneau că probabilitatea de a avea cancer este una extrem de mare. Artistul povestește cum atunci nu a avut puterea de a vorbi cu nimeni despre acest subiect sensibil, iar părinților săi le-a spus că este vorba doar despre o strategie de marketing, așa cum credeau și mulți dintre fanii săi.

„După toată experiența asta am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo. Medicii mi-au spus cu certitudine că dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă. Părinților mei nici nu le-am spus adevărul, lor le-am spus că este ceva de marketing. Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Nimeni nu știe, sora mea știa, atât. Eu dacă îi spun mamei ceva, moare.”, a mai spus Jador.

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Își admiră extrem de mult părinții

Faptul că în anumite momente și-ar fi putut pierde părinții, ambii diagnosticați la un moment dat cu cancer, l-a făcut pe Jador să-și dorească să le ofere acestora tot confortul de care au nevoie. Din acest motiv, artistul spune că mare parte din sumele câștigate erau direct virate către cei care i-au dat viață.

„Când am aflat că tata e în depresie, atunci am început să construiesc ceva pentru ei. Toți banii pe care i-am făcut, i-am dat lor ca să facă ceva. Ei sunt idolii mei, și mama, și tata, din toate punctele de vedere.”, s-a mai confesat el.

VEZI și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel