Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”
Data actualizării:
Data publicării:
Medicul estetician Auday Al-Ahmad ne-a dezvăluit care este relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, însă după mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au decis să-și spună adio definitiv.

Blondina și-a făcut recent o nouă intervenție la nivelul feței care ar fi durat aproximativ 7 ore. Și pentru că fosta iubită a lui Gabi Bădălău este imaginea clinicii, de unde postează mereu în mediul online videoclipuri și fotografii din cabinetul medicului estetician, s-a zvonit că ar avea o relație cu Auday Al-Ahmad, care a fost un sprijin pentru ea pe tot parcursul recuperării.

Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”"

Contactat de Spectacola, medicul estetician Auday Al-Ahmad s-a decis să clarifice cum stau, de fapt, lucrurile între el și Bianca Drăgușanu și să pună capăt speculațiilor. Acesta ne-a declarat că între el și Bianca există o relație strict profesională, spunând că aceasta este imaginea clinicii și cea mai bună reclamă în domeniul intervențiilor estetice. 

„Între mine și Bianca este o relație strict profesională. Este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice”, ne-a mărturisit medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Mai mult, medicul a negat orice implicare într-un triunghi amoros.

„Nu fac parte din niciun triunghi amoros”, a mai spus medicul estetician Auday Al-Ahmad pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea privind relația cu medicul Auday Al-Ahmad: „O scurtă lămurire cu aspect la îndrăgosteala mea”

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar forma o relație cu medicul Auday Al-Ahmad

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu și a felicitat-o pe fosta iubită pentru viața personală și pentru alegerile făcute. El a recunoscut că a aflat din presă despre relația dintre blondină și medicul estetician Auday Al-Ahmad.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din  acțiunile, declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. 

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, a spus Gabi Bădălău într-un interviu recent pentru „Xtra Night Show”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pregătită să-și schimbe înfățișarea: „Vreau să îmi repar toată fața, care a fost stricată de forma buzelor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel