Melania Trump rupe tăcerea: „Condamn în mod absolut violența de la Capitoliu”. Ce mesaj a transmis Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite
Melania Trump a transmis un mesaj cu privire la protestele din Washington, de săptămâna trecută. Fosta Primă Doamnă deplânge viețile pierdute, dar le mulțumește americanilor pentru toată susținerea. 

Melania Trump a transmis un mesaj important cu privire la evenimentele de săptămâna trecută de la Capitoliu, printr-un comunicat publicat de Casa Albă. 


Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite și-a exprimat condoleanțele pentru victimele de la protestele din Washington. 


„Deseori, m-am regăsit purtând poveștile altora în inima mea. Cel mai recent, în inima mea se află poveștile celor care urmează: Veteranii Forțelor Aeriene, Ashli Babbit, Benjamin Philips, Kevin Greeson, Rosanne Boyland, și Ofițerii de Poliție ai Capitoliului, Brian Sicknick și Howard Liebengood. Mă rog pentru familiile lor și le doresc să fie puternici în această perioadă dificilă. Sunt dezamăgită și întristată de ce s-a întâmplat săptămâna trecută.”, se arată în comunicatul publicat de Casa Albă. 


„Națiunea noastră trebuie să se vindece în mod civilizat. Să nu înțelegeți greșit: condamn în mod absolut violența de la Capitoliu. Violența este inacceptabilă”, a declarat Melania Trump.


În același mesaj, aceasta le mulțumește americanilor pentru susținerea arătată ei și lui Donald Trump pe toată perioada mandatului și îi roagă pe toți oamenii să renunțe la ură și violență. 


„Ținând cont de asta, rog cetățenii americani să se oprească un moment și să privească lucrurile din toate punctele de vedere. Implor pe toată lumea să oprească violența, să nu aibă prejudecăți bazate pe culoarea pielii a altei persoane și să nu folosească diferențele de ideologii politice ca pretext al agresiunii. Trebuie să ne ascultăm unii pe alții, să ne concentrăm pe ce ne unește, și să ne ridicăm deasupra a ceea ce ne separă”, a fost îndemnul Fostei Prime Doamne a Americii. 


„A fost o onoare să servesc ca Prima Doamnă. Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit, pe mine și pe soțul meu, în ultimii 4 ani, și ne-au arătat incredibilul spirit american”, a încheiat Melania Trump. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 ian, 22:23

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste