Mellina, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: „O să am un RMN cu protocol de endometrioză...”
Data actualizării:
Data publicării:
Mellina a adezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, după ce a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. 

În ultimele luni, Mellina a acuzat usturimi și dureri persistente în partea de jos a abdomenului, motiv pentru care a mers la mai mulți medici pentru investigații.  Artista a mers la Ginecologie, la Urologie, a încercat uleiuri esențiale, însă simptomele au persistat. Mai mult, analizele au arată că este perfect sănătoasă.

Mellina, probleme grave de sănătate

Fosta concurentă de la “Bravo, ai Stil” și “Suvivor România” susține că medicii nu îi pun niciun diagnostic, deși durerile continuă să îi dea mari bătăi de cap. Din această cauză, artista recunoaște că a început să se confrunte și cu anxietate și chiar face terapie. 

„După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN - uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia…Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez”, a început să povestească Mellina.

Mellina: „ O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit”

„Dar, nu mă las ! O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit. M-am apucat și de terapie care mă ajută foarte mult și vă recomand și vouă și de meditație Vipassana (am văzut la Zaiafet) și un pic mă mai liniștește. Știu că sunteți mai mulți în situația asta. Așa că, capul sus și curaj! #viatacubunesicurele #farafiltru”,  mai completat cântăreața, destul de îngrijorată.

Artista le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că urmează să facă un RMN cu protocol de endometrioză. 

"Ca idee, am o inflamație pelviană, încă suntem în investigații, mă simt mult mai bine, mi-am schimbat tratamentul. Încă vrem să vedem ce am, o să am un RMN cu protocol de endometrioză, foarte mulți mi-au scris de chestia asta și deja era luat în calcul și eu cred că o să fie ok. Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, că într-adevăr simptomatologia este oribilă și că mulți oameni au aceste simptome, că este un tratament de lungă durată dar că nu este nimic grav. Nu se moare din asta, toți mi-au zis să mă calmez și m-am mai liniștit”, mai povestește artista.

„Am fost foarte surprinsă de cât de mulți oameni mi-au scris, că vă confruntați cu o problemă similară, eu încă nu am găsit soluția, sunt încă în investigații! Vă mulțumesc pentru toate sugestiile. Din păcate această condiție pe care o am acum, în afară faptului că te doare și că te ustură îți distruge  și echilibrul emoțional,  adică atacuri de panică, de anxietate și acum  ceea ce nu am avut până acum în viața mea și am făcut multe  tâmpenii și multe chestii și trebuie să lupt cu atacurile de panică și anxietate care odată ce apar, e foarte greu să le manageriezi”, mai adaugă Mellina. Artista nu se lasă până nu descoperă exact ce are și tocmai de aceea a apelat la ajutorul mai multor specialiști.

„De aceea am fost și la psihiatru, am început și terapia. Încerc să le fac pe toate ca să îmi revin și să trec peste acest hop din viața mea! După un an jumate în care nu am mai compus, m-am apucat și de compus și avem câteva piese drăguțe, o să merg și la studio. Toată familia și prietenii mei mă susțin și sunt alături de mine. Sunt un om super norocos din punctul ăsta de vedere”, a mai împărtășit Mellina cu admiratorii săi, într-un live pe care l-a făcut pe pagina ei de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel