Membri trupei NSYNC se reunesc, după peste 20 de ani. Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick înregistrează o nouă piesă
Data publicării:
Membrii iconicei trupe pop NSYNC înregistrează din nou împreună după peste două decenii


Legendara trupă de muzică pop NSYNC, formată din Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick, s-a reunit pentru a înregistra din nou într-un studio la mai bine de două decenii de la ultimul lor album, a dezvăluit Timberlake, citat de agenţia EFE.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de *NSYNC (@nsync)

 

"Când stelele se aliniază... i-am reunit pe fraţii mei în studio pentru a lucra la ceva distractiv şi energia a fost specială. "Better Place" va fi lansată pe 29 septembrie. Vă iubesc pe toţi", a scris Timberlake pe Instagram, alături de un video în care pot fi auzite fragmente din noua piesă.

Dincolo de faptul că este vorba de reîntâlnirea acestui grup, care nu a mai făcut muzică cu toţi membrii săi din 2001 şi care s-a despărţit oficial în 2007, melodia va face parte şi din repertoriul muzical al celui de-al treilea film din franciza 'Trolls' (DreamWorks Animation).

Filmul de animaţie pentru copii, "Trolls Band Together", regizat de Walt Dohrn şi Tim Heltz, va ajunge în cinematografe pe plan internaţional pe 17 noiembrie, iar Timberlake însuşi revine pentru a da voce personajului principal Branch.

 

Zvonurile privind revenirea emblematicului "boy band", care a captivat tinerii din întreaga lume la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, vânzând peste 56 de milioane de discuri, s-au intensificat în special în ultimele zile.

Mai exact, după ce cei cinci membri ai formaţiei au participat marţi la gala MTV Video Music Awards din New Jersey pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun videoclip pop, care a revenit piesei "Anti-Hero" a lui Taylor Swift.

Atunci când interpreta hit-ului "Love Story" a urcat pe scenă, ea s-a arătat emoţionată de primirea premiului, dar şi de înmânarea acestuia de către NSYNC: "Am avut figurinele lor. (...) Ce se va întâmpla acum? Ei fac ceva şi trebuie să ştiu ce este. Ei sunt pop-ul personificat", a exclamat Swift.

Revenirea s-a confirmat la 22 de ani de la "Celebrity", ultimul album scos de ei şi care a făcut loc carierei solo a lui Timberlake cu proiectul "Justified", premiat cu Grammy.

De atunci, trupa nu mai colaborase, deşi s-a reunit în 2018 pentru a-şi celebra steaua de pe Hollywood Walk of Fame, notează Agerpres. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake)


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: chris kirkpatrick  jc chasez  joey fatone  justin timberlake  lance bass  nsync 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...