Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Botezatu a fost invitat la emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, unde a dezvăluit cum a rămas fără menajeră. Femeia și-a dat demisia după un incident neplăcut petrecut în locuința designerului.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă de la noi din țară. Așadar, nu este un secret pentru nimeni că are o mare pasiune pentru haine. Ei bine, pasiunea sa a dus la un incident neașteptat în locuința sa, când standerul de haine a căzut peste menajera sa.

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a strâns numeroase piese vestimentare. Și pentru că nu-i mai aveau loc în dressing, creatorul de modă a pus standere în casa, unde și-a așezat hainele. Celebrul designer a fost invitat în emisiunea  „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, unde a vorbit despre momentul în care menajera sa a fost prinsă sub standerul de haine, care a cedat din cauza greutății pe care le aveau piesele vestimentare. Femeia nu a mai putut să iasă și a fost nevoită să aștepte timp de o oră pentru  o scoate cineva de sub grămada de haine. După acest incident, menajera celebrului designer și-a dat demisia.

„A stat o jumătate de oră, o oră, până au mai venit două persoane. Nici eu nu puteam să ridic singur, trebuiau doi dintr-o parte și unu dintr-o parte. Nu am auzit-o țipând, dar nu a mai venit după două zile. Ea a avut noroc că avea telefonul în halat și l-a scos, a vorbit și după a rămas cu el acolo, nu mai putea să zică nimic, nu mai putea să miște mâna, săraca.

Așa am găsit-o. Nu a mai venit pe urmă, după două zile. A zis că îi e foarte greu să facă curățenie la mine în casă, pentru că peste tot sunt haine, că am transformat și livingul și toate, că nu e suficient dressingul, că am pus standere. A zis că nu mai poate. În casa mea nu sunt standere cu haine, dar în casa cealaltă pe care o am sunt încă standere și nu am  fost în ea de ani de zile. Am niște haine noi nouțe. M-am hotărât ca anul acesta să îmi fac curat printre haine. Am zis că iau 2-3 băieți și dau ce e de dat, deși nu îmi vine să dau nimic. Am haine de ani de zile cu etichete, nepurtate. Mi-am luat tot felul de haine mulate, dar de cu să le mai port? Am zis că slăbesc eu”, a spus Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa: Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, se pregătește de nuntă! Marele eveniment va avea loc chiar de ziua ei: „Abia aștept”

Cătălin Botezatu tună și fulgeră, după ce s-a zvonit că s-a sinucis: „Nu mai suport”

În aceeași emisiune, Cătălin Botezatu și-a exprimat frustrările legate de zvonurile false apărute în presă despre starea sa de sănătate. „Nu mai suport anumite televiziuni! Nu dau nume pentru că îi respect, dar în fiecare lună apare așa pe burtieră «Botezatu s-a sinucis»; «Botezatu s-a înecat», «Botezatu e, din nou, pe mâinile medicilor». Băi, mi se pare așa un amatorism. Tu știi cum era pe vremea noastră. Subiectele se verificau din trei surse sau mă sunai!”, a spus Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa: Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu, la un alt nivel. Omul de afaceri vrea ca băieții să crească lângă el: „Au un viitor mai bun”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel