Mercur în retrograd. Astrolog Daniela Simulescu: Trebuie să aveți grijă. Se vor lua decizii financiare, atât pe plan personal cât și național
Mercur în retrograd din 21 aprilie:  ”Trebuie să aveți grijă să vă verificați unde nu ați fost atenți în ultimul timp”, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor şef Astrosens.

Vineri, 14 aprilie, Daniela Simulescu a venit cu noi vești dar și cu noi sfaturi despre Mercur retrograd în Taur.

”Acum avem primul Mercur în retrograd din 2023: Mercur Retrograd în Taur. Retrogradarea se petrece între 21 aprilie și 15 mai, dar Mercur a intrat în semnul Taurului pe 3 aprilie și va ieși din acest semn pe 11 iunie, timp suficient să ne bucurăm de efectele pre și post retrogradare, pentru că varianta mea, din ceea ce am dedus, Mercur chiar dacă își începe retrogradarea într-o anumită zi, încă de când intră în semnul respectiv, face ravagii. Mercur reprezintă tot ce ține de comunicare, de plan cognitiv, are și deciziile de zi cu zi, are partea de schimb, de tranzacție, de drum, de mișcare. Semnul Taurului, arhetipul Taurului este cel care face legătura între Berbec și Gemeni. Ce se întâmplă în Berbec: avem primăvara, pământul se pregătește iar în sezonul Gemenilor ne pregătim să prindem rădăcini. Pe sezonul Taurului ce facem? Plantăm, punem sămânța în pământ”,  a spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC News.

Data: 14 apr 2023, 11:18
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: daniela simulescu  horoscop  mercur retrograd  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...