Mercur intră în Capricorn pe 14 ianuarie. Camelia Pătrășcanu, veste neplăcută pentru 3 zodii
Data publicării:
Mercur va intra în zodia Capricorn pe 14 ianuarie 2024 și va sta acolo până pe 5 februarie 2024! Camelia Pătrășcanu a explicat ce efecte are acest fenomen.

În perioada 14 ianuarie – 5 februarie, evenimentele care se produc pot avea legătură cu prima săptămână din septembrie, a spus Camelia Pătrășcanu pentru Fanatik

Berbec

Berbecii sunt bătăioși, ambițioși. Își impun punctul de vedere. Nu sunt intimidați de șefi. Pot lua de guler niște superiori care nu își fac treaba, mai ales dacă le sunt amenințați banii. Au curajul de a înfrunta pe cineva care are o altfel de influență sau putere.

Taur

Taurii au un Mercur în Capricorn bun în a face aranjamente scrise. Pot fi contracte, negocieri are unor condiții de lucru. Au multe acte oficiale de făcut acum. Au mai abordat aceste acte și în decembrie, dar atunci Mercur era retrograd și s-a amânat. Recuperează, cumva, timpul pierdut.

Gemeni

Pentru Gemeni, este un fenomen care aduce îndrumare, efort, ghidare din partea altcuiva. Îi ajută că au o aprobare, o ghidare. Se bucură de realizările persoanei de lângă ei, care îi anunță tot ce intenționează. Sunt schimbări destul de mari: schimbă serviciul, orașul în care stau, sunt lucruri importante.

Rac

Racii au un Mercur în Capricorn cu vigilență și atenție în legătură cu felul în care comunică cu cei din jur. Pot avea nevoie de răspunsuri spre final de ianuarie, început de februarie. Pun întrebări foarte pertinente. În cuplu, se discută despre lucruri foarte serioase.

Leu

Leii au un Mercur cu bună organizare a muncii, a priorităților. Au un desfășurător al etapelor pe care le au de bifat. E muncă de organizare. Își pot căuta mai mult de lucru. Sunt interesați să procure material de lucru. Învață de la anumite persoane.

Fecioară

Fecioarele au un Mercur în Capricorn cu un autocontrol foarte bun. Sunt mai îndrăznețe ca de obicei. Pot veni cu soluții personale și pertinente, rezolvă probleme în stilul lor. E foarte accentuat spațiul dezinvolturii și dezinhibării, lucru care are legătură mai mult cu pasiunile, cu hobby-urile, cu harurile. Zona asta se dezvoltă. Sunt interesate să le placă, să li se potrivească ceea ce fac.

Balanță

Pentru Balanțe, fenomenul aduce luciditate în legătură cu averea lor, dar și discuții în cămin, în casă, despre organizarea, administrarea bunurilor de familie. Discuțiile sunt date, cifre pe masă, cu facturile pe masă. Nu e nimic emoțional în toată această poveste.

Scorpion

Scorpionii pot face drumuri pe la ghișee, la autorități și asta pentru munca lor, muncă ce e în parteneriat foarte bun cu cineva. O relație cu cineva îi stimulează să alerge după niște acte, unele care sunt utile pentru viitorul lor.

Săgetător

Săgetătorii au un Mercur în Capricorn cu preocupare în zona banilor, pot fi chiar zgârciți. Urmăresc foarte atent ca, în schimbul valorii banilor, să primească exact lucrul cerut. Pun întrebări, sunt căutători, insistenți, își cunosc foarte bine corpul, de asemenea.

Capricorn

Capricornii, cu Mercur în semnul lor, au parte de luciditate și autoanaliză. Au nevoie de asta pentru a înțelege unde mai sunt ei în viața lor. Sunt mai individualiști puțin, dar au nevoie să se decupeze pentru a ști cine sunt și ce vor.

Vărsător

Vărsătorii au dorință de însingurare. Au nevoie să își încarce bateriile, căci cu energia nu stau foarte bine în această perioadă. Au nevoie să înțeleagă în ce punct al vieții lor sunt acum. Sunt preocupați de persoane la care nu pot ajunge.

Pești

Peștii au un Mercur cu preț pe prieteni, pe oameni cu multă experiență de la care așteaptă confirmări, îndrumări. E subliniată curiozitatea de a afla ce spun alții, ce cred alții. Saturn îi însingurează pe Pești, căci e în semnul lor. Totuși, ciulesc bine urechile la ce spun alții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel