Mercur Retrograd. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 septembrie - 2 octombrie 2022
Data publicării:
Dacă te simți deja obosit și dezorientat - ca și cum nu ești tu însuți - există o mare șansă să dai vina pe Mercur retrograd. Atunci când planeta comunicării și a funcției cognitive se rotește invers față de perspectiva noastră, aici pe Pământ, are un mod de a-ți face creierul să muncească de două ori mai mult pentru a funcționa. Deși toată lumea va simți simptomele sale clasice, trebuie să te uiți la modul în care Mercur retrograd va afecta fiecare semn zodiacal din septembrie până în octombrie 2022.

Deși Mercur retrograd este disprețuit de toată lumea, este important să vă amintiți că această experiență nu este cu adevărat sfârșitul lumii. La urma urmei, are loc doar de aproximativ 3 sau 4 ori pe an, ceea ce înseamnă că Mercur retrograd nu este doar o experiență familiară pentru tine, ci și o parte integrantă a călătoriei tale solare anuale!

Având o durată de aproximativ trei săptămâni, acest retrograd are un mod de a scoate la iveală drame nerezolvate din trecutul tău, mai ales dacă o conversație a fost amânată pentru mult prea mult timp. Pe măsură ce Mercur își începe mersul retrograd prin zodiac, aduce în atenție situațiile care rămân nerezolvate, oferindu-ți o oportunitate de a obține o concluzie și a lăsa trecutul în urmă.

Cu toate acestea, să ne amintim, de asemenea, că Mercur este considerat planeta păcălitoare, iar în timpul retrogradării, Mercur își găsește bucuria de a ne face viața incomodă la maxim. Vă puteți aștepta la o creștere a întârzierilor, frustrărilor, a lipsei de comunicare și chiar a incidentelor tehnologice. Iar atunci când Mercur este retrograd, planurile rămân rareori așa cum le-ai stabilit, așa că nu este cel mai ideal moment pentru a semna contracte sau a lua decizii care schimbă viața.

 

Mercur retrograd începe pe 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie.


Pe 9 septembrie, la ora 23:38, Mercur va staționa retrograd în Balanță. Apoi va reintra în Fecioară pe 23 septembrie și apoi va staționa direct pe 2 octombrie în Fecioară. Deoarece acest retrograd începe în Balanță, semnul de aer asociat cu armonia, prietenia și romantismul, vă puteți aștepta ca această experiență să creeze unele neînțelegeri majore în relațiile voastre. Cu toate acestea, începe, de asemenea, la 8 grade Balanță, care este gradul Scorpionului, adăugând o nuanță de intensitate și pasiune acestei experiențe retrograde. Nu faceți nicio greșeală - această retrogradare vă forțează să vă bălăciți prin noroiul traumelor din relația voastră și să ieșiți din el mai puternic și mai pregătit să îmbrățișați o iubire mai profundă.

Odată ce Mercur retrograd se va încheia la 24 de grade Fecioară, vă va oferi promisiunea incredibil de vindecătoare a unui nou început. Fecioara este un semn zodiacal care iubește un plan practic, ceea ce vă va oferi instrumente concrete pentru a naviga în problemele de relație. Și pentru că gradul 24 este cunoscut sub numele de gradul Pești - și este asociat cu empatia și iertarea - vă puteți aștepta ca mulți dintre noi să fie dispuși să accepte scuze, să facă pace și să meargă mai departe.

Iată cum va arăta călătoria ta din această toamnă alături Mercur retrograd, în funcție de semnul tău solar, de zodia ascendentă și/sau de semnul lui Mercur:


Cum va afecta Mercur retrograd semnul tău zodiacal


Berbec

Pregătește-te să faci o scufundare adâncă în relațiile tale, Berbec. Este timpul să îți evaluezi întreaga înțelegere a armoniei și a unirii, deoarece Mercur va staționa retrograd în a șaptea ta casă a parteneriatelor pe 9 septembrie. Acest lucru poate aduce la suprafață trauma unei inimi frânte și înțepăturile dezamăgirilor anterioare, dar numai pentru a putea vedea cât de departe ai ajuns de la aceste evenimente. Te vindeci, Berbec. De fapt, te-ai vindecat. Este timpul să începi să procesezi cât de mult progres ai făcut.

Odată ce Mercur retrogradează din nou în a șasea ta casă a sănătății și bunăstării pe 23 septembrie, ceea ce ar putea duce la un sentiment de dezordine și dezorganizare. Cu toate acestea, acest lucru nu face decât să vă încurajeze să vă recăpătați simțul rutinei și să vă reamintească faptul că ritualurile de îngrijire de sine nu trebuie niciodată sacrificate. Sunteți gata să începeți să vă păstrați energia, în loc să o irosiți în situații inutile.


Taur

Când Mercur retrograd va începe pe 9 septembrie, va marca începutul unei revizuiri majore a grijii de sine, Taurule. Este timpul să aruncați o privire atentă asupra obiceiurilor pe care vă bazați și a rutinelor care vă poartă pe parcursul zilei. Îți susțin ele cea mai înaltă creștere? Îți aduc un sentiment de împlinire fără să-ți secătuiască energia până la refuz? Este timpul să regândiți metodele, regimurile și ritualurile după care trăiți.

Cu toate acestea, pe 23 septembrie, această retrogradă își va schimba tonul pe măsură ce va reintra în a cincea ta casă a romantismului și a creativității. Pe măsură ce această călătorie confuză se apropie de sfârșit, s-ar putea să te forțeze să regândești modul în care cauți plăcerea și acționezi conform dorințelor tale. S-ar putea să vă gândiți la o veche flacără în această perioadă, mai ales dacă amândoi vă datorați o explicație de ce nu a funcționat. S-ar putea să vă simțiți revigorat de ideea unui rămas bun corespunzător (sau a unui nou salut semnificativ).


Gemeni

Pregătește-te, Gemeni! Mercur este planeta ta guvernatoare, ceea ce înseamnă că acest retrograd este obligat să te afecteze la un nivel feroce. Când va începe pe 9 septembrie, va staționa retrograd în a cincea ta casă a plăcerii, a poftei și a creativității, ceea ce ar putea scădea căldura în relația ta actuală și te-ar putea face să te simți sufocat din punct de vedere artistic. Cu toate acestea, există șanse mari să te reconectezi cu un vechi iubit, ceea ce îți va reaminti un sentiment care îți lipsește. S-ar putea chiar să te încurajeze să reiei un proiect creativ pe care l-ai abandonat și să continui de unde ai rămas.

Odată ce Mercur va reintra în cea de-a patra casă a ta, a căminului și a familiei, pe 23 septembrie, va deveni probabil o experiență și mai intensă pentru tine de procesat. Pe măsură ce această retrogradare se apropie de final, s-ar putea să te trezești gândindu-te la răni legate de familie care trebuie vindecate, așa că profită de această șansă pentru a vorbi cu oricine cu care ai atâta istorie persistentă. Din fericire, această retrogradare te va ajuta, de asemenea, să începi să faci o curățenie atât de necesară în casă (și să decorezi pentru toamnă, bineînțeles)!

 

Rac

Poate că ești o persoană casnică, dar asta nu înseamnă că acasă nu ai probleme, Rac. Există un teanc de rufe în camera ta pe care refuzi să le împăturești? Tu și rudele tale vă confruntați cu o neînțelegere? Lucrezi prea des pentru a te *bucura* măcar de faptul că ești acasă? În timp ce Mercur staționează retrograd în a patra ta casă, a casei și a familiei, pe 9 septembrie, te va încuraja să îți vindeci relația cu rădăcinile tale, în timp ce le uzi pe cele noi pe care le-ai plantat. Acasă poate fi locul de unde venim, dar este, de asemenea, locul în care ajungem în continuare.

Când Mercur retrogradează din nou în a treia ta casă a comunicării pe 23 septembrie, ar putea duce la ghinioane de comunicare care se transformă în neînțelegeri stresante. Este posibil să auziți de la persoane din trecutul vostru, mai ales dacă există încă o conversație neterminată care necesită o încheiere. Dacă ai avut probleme în a te înțelege cu frații și prietenii apropiați, această retrogradare probabil că îl va forța pe unul dintre voi să găsească curajul de a vorbi despre ceea ce vă deranjează!

 


Leu

S-ar putea să spui lucruri pe care le vei regreta, așa că nu uita să te gândești înainte de a vorbi, Leu. La urma urmei, acest retrograd va avea loc în a treia ta casă a comunicării, ceea ce ar putea aduce în discuție conversații care nu s-au încheiat în cea mai bună notă. Pregătește-te ca persoanele care te-au ignorat să înceapă brusc să îți răspundă! Cu toate acestea, principalul lucru pe care trebuie să ții minte este să verifici de trei ori toată corespondența și să te asiguri că faci o copie de rezervă a documentelor importante, deoarece erorile tehnice pot fi inevitabile.

Odată ce Mercur va retrograda înapoi în a doua ta casă a finanțelor și a posesiunilor, te va forța să regândești ceea ce alegi să pui în valoare. La sfârșitul zilei, dacă goana după bani și lux este singurul lucru care te conduce, este inevitabil să te lase cu un sentiment de gol în cele din urmă. Cu toate acestea, dacă refuzi să te răsfeți chiar și cu cele mai simple plăceri doar pentru că te simți zgârcit, nu vei face decât să te simți înșelat. Totul ține de echilibru.

 

 

Fecioară

Este sezonul Fecioarelor, ceea ce înseamnă că te gândești mult la cât de mult ai crescut ca persoană în ultimul an! Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur - planeta care te guvernează - va intra în retrogradare pe 9 septembrie, îți va pune la încercare întreaga stimă de sine, mai ales dacă ți-ai acoperit pariurile pe toate lucrurile greșite. Având loc în a doua ta casă a stabilității și a respectului de sine, această retrogradare te poate lăsa cu sentimentul că ai o nevoie de ceva ce nu poți satisface. Cu toate acestea, te va provoca, de asemenea, să te regândești la ceea ce alegi să îți aliniezi valorile.

Când Mercur retrograd va reintra în Fecioară, pe 23 septembrie, cu siguranță că va ridica lucrurile în sus. S-ar putea să te trezești regândind modul în care te vezi pe tine însuți și stilul în care te exprimi. Pe măsură ce călătoria lui Mercur retrograd se apropie de final, s-ar putea să te simți încurajat să te ierți pentru greșelile făcute în epoci anterioare ale vieții tale, pentru că acum știi mai bine. Nu trebuie să te uiți în urmă la experiențe umilitoare și să te strâmbi din nas. Oferă-ți ceea ce ai fi dispus să oferi și altcuiva atunci când se simte jenat - puțină înțelegere.

 

Balanță

Pregătește-te, Balanță, pentru că această retrogradare a lui Mercur are numele tău pe ea (la propriu). Având loc în prima ta casă a sinelui, Mercur va staționa retrograd începând cu 9 septembrie, iar experiența ar putea duce la o reevaluare totală a sinelui. Cine *ești* tu, Balanță? Și nu, nu mă refer la cine ești atunci când altcineva are nevoie de tine. Nu mă refer la personalitatea pe care o adopți atunci când ești în modul "people-pleaser". Vorbesc despre adevărata ta persoană, Balanță. Este timpul să îți amintești persoana care ai fost întotdeauna, mai ales dacă ai lăsat-o deoparte de dragul nevoilor altcuiva.

Odată ce Mercur retrograd va reintra în a 12-a ta casă a spiritualității și a vindecării, pe 23 septembrie, tonul acestui tranzit se va schimba spre ceva și mai profund și mai interior. În timpul ultimei faze a lui Mercur retrograd, este posibil să constați că visele tale devin mai vii și că emoțiile tale par și mai intense. Dacă te simți singur cu toate sentimentele tale, amintește-ți - nu totul este menit să fie împărtășit. Unele lucruri sunt atât de sacre, încât sunt destinate doar ție.

 

Scorpion

Pregătește-te să faci o scufundare adâncă în propriul psihic, Scorpionule. La urma urmei, Mercur staționează retrograd în a 12-a ta casă spirituală începând cu 9 septembrie, ceea ce te-ar putea aduce față în față cu unii dintre demonii tăi interiori. Cu toate acestea, voința ta de a reuși este mai puternică decât orice temeri pe care le-ai putea avea, mai ales că emoțiile tale sunt, de asemenea, forța ta cea mai motivantă. Deși s-ar putea să te simți mai liniștită și mai rezervată în această perioadă, aceasta îi oferă, de asemenea, subconștientului tău o șansă de a pune cap la cap ceea ce pare să lipsească.

Când Mercur retrograd se întoarce în a 11-a ta casă a comunității, pe 23 septembrie, ar putea duce la evoluții interesante în viața ta socială. S-ar putea să te regăsești reconectându-te cu un vechi cerc de prieteni de care te-ai îndepărtat, oferindu-ți șansa de a vedea dacă idealurile tale sunt încă aliniate. De asemenea, ai putea descoperi că neînțelegerile pot semăna discordie într-o dinamică de grup, așa că ia-ți măsuri de precauție suplimentare atunci când vine vorba de construirea încrederii comune.

 

Săgetător

Nu simți vibrația? Dacă da, are sens, pentru că Mercur staționează retrograd în a 11-a ta casă a comunității pe 9 septembrie, ceea ce s-ar putea să te facă să simți că vrei să părăsești petrecerea chiar dacă abia ai ajuns. Dacă ești în dezacord cu gașca ta, ar putea fi timpul să comunici și să ajungi la fundul problemei ce a mers prost. Cu toate acestea, s-ar putea ca acest lucru să nu fie deloc capabil de probleme în grupul tău de prieteni, ci de procesul de reconectare cu vechi colegi, cunoștințe și coechipieri cu care ai pierdut legătura. La urma urmei, s-ar putea să aibă ceva de învățat de la tine. Pregătiți-vă să învățați multe despre ceea ce face ca o echipă să lucreze împreună și nu unul împotriva celuilalt.

Odată ce Mercur va retrograda înapoi în casa a 10-a a reputației și a poziției sociale, pe 23 septembrie, s-ar putea să te trezești că trebuie să te împaci cu unele dintre greșelile pe care le-ai făcut, mai exact în cariera ta. S-ar putea să vă reconectați cu fostul șef sau chiar cu fostul mentor, deoarece aceștia ar putea avea niște sfaturi înțelepte care să vă ajute să mergeți mai departe cu forțe reînnoite. Este timpul să regândești imaginea pe care ai proiectat-o, mai ales dacă brandul tău general nu se mai aliniază cu adevăratul tău sine.


Capricorn

Este timpul să vă lăsați deoparte personalitatea de tip A pentru o vreme, pentru că Mercur retrogradează prin casa a 10-a a carierei, începând cu 9 septembrie. Acest lucru va arunca probabil o cheie în unele dintre planurile tale profesionale, mai ales dacă acestea erau pe un teren șubred la început. Este timpul să te gândești în afara cutiei atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor legate de muncă, pentru că nu te poți baza întotdeauna pe cineva care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, aceste provocări vă vor reaminti, de asemenea, cum ați gestionat dileme similare în trecut. Cum puteți lua aceste experiențe și să le permiteți să vă informeze următoarea mișcare?

Odată ce Mercur retrogradează din nou în casa a noua a aventurii și înțelepciunii, începând cu 23 septembrie, te poate duce în locuri neașteptate, mai ales dacă aceste locuri îți sunt familiare. Este timpul să te reconectezi cu o filozofie în care ai crezut cândva, pentru că te va ajuta să treci printr-un moment de criză. Uneori, uităm înțelepciunea pe care am câștigat-o deja (și tot ce trebuie să facem este să ne facem timp să ne-o amintim). S-ar putea chiar să vă simțiți inspirat să vă reluați munca la un proiect intelectual și să recâștigați același avânt. Un fost coleg de clasă sau un fost profesor poate să vă întindă mâna, amintindu-vă că sunteți un student etern al vieții. Întotdeauna mai sunt multe de învățat.

 

 

Vărsător

Te simți un pic pierdut, Vărsătorule? Dacă da, nu e de mirare, pentru că Mercur va staționa retrograd în a noua ta casă a călătoriilor și a expansiunii începând cu 9 septembrie. Acest lucru te-ar putea duce pe o cale neașteptată, așa că acceptă ocolurile și întârzierile care te forțează să iei drumul mai puțin circulat. Chiar dacă habar nu ai unde te afli, viața nu este menită să fie trăită cu un GPS în orice moment. Permiteți vântului să vă ducă undeva unde este atât fascinant, cât și confruntabil. În momentele în care vă simțiți liber, este momentul în care vă aprofundați sentimentul de credință, pentru că viața are întotdeauna un mod de a vă aduce acasă exact atunci când credeți că v-ați îndepărtat complet de la curs.

Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur retrogradează din nou în a opta ta casă a transformării, începând cu 23 septembrie, s-ar putea să te trezești retrăind unele dintre durerile pe care le-ai experimentat în viață. S-ar putea să te trezești plângând după ceva - sau după cineva - la care ai fost forțat să renunți, fie că ai vrut sau nu. Nu te grăbi să îți procesezi emoțiile, deoarece probabil că ți-ai reprimat unele dintre cele mai complicate sentimente. Pe măsură ce începeți să înfruntați ceea ce vă bântuia, începe să aibă mai puțină putere asupra dumneavoastră.

 

Pești

S-ar putea să aveți chef să vă achitați datoriile și să evaluați nivelul de rentabilitate al investițiilor, Pești. La urma urmei, Mercur va staționa retrograd în a opta ta casă a tranzacțiilor pe 23 septembrie, ceea ce ar putea aduce în discuție unele enigme financiare care încă necesită atenția ta. Dacă banii sunt pe minus, este timpul să localizați unde s-ar putea să fi dispărut (mai ales dacă activele dvs. nu au fost deosebit de organizate). Cu toate acestea, această retrogradare poate avea, de asemenea, mai puțin de-a face cu banii și mai mult cu procesul de a renunța și de a merge mai departe. S-ar putea să te trezești realizând că ai rămas într-o situație cu mult peste data de expirare a acesteia. Este timpul să faci pace și să te eliberezi.

Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur retrogradează din nou în a șaptea ta casă a parteneriatelor pe 23 septembrie, ar putea face ca cineva din trecutul tău să reapară la suprafață. Fie că această persoană este un fost iubit, un fost prieten sau chiar un fost asociat de afaceri, există afaceri neterminate între voi doi care trebuie încheiate. Pe măsură ce acest retrograd se apropie de sfârșit, s-ar putea să te trezești că ajungi la o înțelegere și mai profundă a ceea ce a fost această persoană pentru tine. Și cu cât începi să îți înțelegi mai bine fostele relații, cu atât le vei înțelege mai bine pe cele actuale. Nu permiteți ca istoria să se repete.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mercur retrograd  octombrie  septembrie  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel