Meryl Streep confirmă despărțirea de Don Gummer, după 45 de ani de căsnicie: „Deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales vieți separate"
Data publicării:
După 45 de ani de căsnicie și patru copii, Meryl Streep și sculptorul Don Gummer au ajuns la capătul drumului. 


Meryl Streep și sculptorul Don Gummer, care sunt căsătoriți din 1978, s-au separat în urmă cu mai bine de șase ani, a confirmat un purtător de cuvânt al actorului. Cei doi au  patru copii și cinci nepoți


Streep continuă să poarte verigheta, chiar și după despărțire, după cum a relatat prima dată Page Six. Aceasta a fost văzută pe degetul ei vineri, de exemplu, când Streep a apărut la Premiile Princesa de Asturias din nord-vestul Spaniei, potrivit Vanity Fair.

Prin intermediul unei declarații, un reprezentant al câștigătoarei premiului Oscar a declarat pentru People: "Don Gummer și Meryl Streep sunt despărțiți de mai bine de șase ani și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales vieți separate". La 30 septembrie, cuplul era căsătorit de 45 de ani. 

După zeci de ani stabiliți pe Coasta de Est, actorițaîn vârstă de 74 de ani a cumpărat în 2017 o casă din Pasadena, de la mijlocul secolului trecut. La începutul anului 2020, Streep și Gummer, în vârstă de 76 de ani, și-au vândut penthouse-ul de 3.950 de metri pătrați din Tribeca pentru 15,8 milioane de dolari, după 14 ani ca proprietari, reducând puternic prețul după ce s-au chinuit să îl vândă timp de peste un an. 

 

Streep și Gummer au patru copii: Louisa Jacobson, în vârstă de 30 de ani, actrița Grace Gummer, în vârstă de 37 de ani, Mamie Gummer, în vârstă de 40 de ani (de asemenea, actriță), și Henry Wolfe, în vârstă de 43 de ani, cântăreț și compozitor. De asemenea, au și cinci nepoți.

 

 

Pe 30 septembrie, Meryl Streep și Gummer au sărbătorit cea de-a 45-a aniversare de nuntă.

 

Poveste de dragoste începută dintr-o suferință cumplită


Meryl Streep și Gummer, un sculptor din Louisville, Kentucky, s-au cunoscut prin intermediul fratelui lui Streep în 1978. La acea vreme, ea plângea moartea iubitului ei, actorul John Cazale, care a murit de cancer pulmonar, potrivit People.

 


Odată ce Streep l-a întâlnit pe Gummer, cei doi au avut o legătură instantanee. S-au căsătorit doar șase luni mai târziu, în casa părinților ei. 

De-a lungul anilor, nici Streep și nici Gummer nu au spus prea multe despre viața lor amoroasă, dar au fost fotografiați unul lângă altul ocazional. 


În timp ce Streep a început să-și facă un nume pe marele ecran, Gummer a cunoscut succesul în lumea artei. 

Ca student la Școala Muzeului de Arte Frumoase din Boston, a primit ulterior un masterat de la Universitatea Yale, iar lucrările sale au fost prezentate în expoziții din întreaga lume încă de la începutul anilor 1970.


În timpul unui interviu pentru Vogue din 2002, Streep a oferit o privire rară asupra relației sale cu Gummer.

Potrivit vedetei, secretul longevității lor a fost "bunăvoința și dorința de a se îndoi - și de a tăcea din când în când." 

 

"Nu există o hartă a modului în care să ai o familie: Este întotdeauna o negociere enormă", a continuat ea.


"Dar am o nevoie holistică de a munci și de a avea legături uriașe de iubire în viața mea. Nu-mi pot imagina să le evit pe una în locul celeilalte."

 

În 1998, Streep a declarat pentru The Washington Post că rolul de mamă a fost cel mai provocator pentru ea până acum!


"Maternitatea, Categoric. Actoria - asta înseamnă laudă, bani, împlinire. Maternitatea - ei nici măcar nu spun "Mulțumesc". Nici măcar nu strâng masa dacă nu spui: 'Scuzați-mă'. Viața reală, nu se compară cu actoria. Nu pot numi actoria o muncă, pentru că în secret este atât de amuzantă. Chiar și lucrurile dificile; este satisfăcător să faci bine lucrurile dificile."

 


Ea a adăugat: "Actoria nu este ca viața reală. Viața înseamnă să nu fii sigur: Este aceasta școala potrivită pentru acest copil? Toate aceste incertitudini".


Deși viața privată a lui Streep se desfășoară rareori în fața camerelor de filmat, Gummer a fost prima persoană căreia i-a mulțumit atunci când a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul din The Iron Lady în 2012.  


"În primul rând, îi voi mulțumi lui Don, pentru că atunci când îi mulțumești soțului tău, la sfârșitul discursului, îl redau cu muzică, iar eu vreau să știe că tot ceea ce prețuiesc cel mai mult în viața noastră, tu mi-ai oferit", a spus ea.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: casnicie  despartire  divort  don gummer  meryl streep  sculptor 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel