Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”
Data actualizării:
Data publicării:
Andrei a fost devastat când a aflat că soția sa, Emily Burghelea, a fost implicată într-un accident rutier. Imediat după impact, soțul influenceriței a primit un mesaj pe telefon care l-a cutremurat. Când a citit ce scrie, bărbatul a simțit că îi cade cerul în cap. Mai mult, înainte de catastrofă, fiul celor doi a presimțit că se întâmplă ceva cu mama lui.  

Seara trecută, Emily Burghelea a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei. Cunsocuta influenceriță se afla în vacanță, în Mauritius, în momentul în care a decis, împreună cu nașa sa, să ia un taxi pentru a merge la aeroport, acolo unde erau așteptate de familie, doar că cele două nu au mai ajuns. Mai aveau doar 5 minute până la destinație, însă mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR parcat în mijlocul străzii.

Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

În tot acest timp, familia le aștepta la aeroport pentru a merge spre România. Pentru că Andrei este persoana de contact în caz de urgență, imediat după impact, el a primit pe telefon un mesaj automat pe telefon, care l-a cutremurat: soția lui fusese implicată într-un accident rutier.

„S.O.S accident detectat. Am apelat serviciile de urgență din această localizare aproximativă, după ce iPhone-ul a detectat un accident. Primiți acest mesaj deoarece v-am înregistrat drept persoană de contact în caz de urgențe”, este mesajul primit de soțul lui Emily Burghelea în ziua accidentului.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față. De la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam: „A încercat să mă înjosească”

Înainte de catastrofă, fiul influenceriței Emily Burghelea a dat semne că urmează să se întâmple ceva. Nimeni nu l-a luat în seama: „Urla mama, mama”

Când a citit mesajul, Andrei a avut parte de un șoc. A simțit că  îi fuge pământul de sub picioare. Înainte de tragedie, fiul cuplului, Damian, a dat semne că se apropie un incident nefericit, însă nu a fost luat în seamă în acel moment.

„Când am primit aceste mesaj de urgență de la telefonul ei, efectiv am înghețat, mi-a căzut tavanul aeroportului în cap și m-am făcut bucăți. Damian, cu 3-4 minute înainte, începuse să se agite și să strige fără încetare: mama”, a povestit Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka, apel disperat în mediul online. Vedeta are nevoie de ajutor: „Salvarea pare imposibilă fără ajutorul vostru”

Emily Burghelea a filmat momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața

Imediat după accident, Emily Burghelea a postat o fotografie și un videoclip în care apare cu față aproape desfigurată, cu ochiul umflat, cu vânătăi pe frunte, cu buza lovită și cu coprul plin de răni. Mai mult, ea a încărcat și videoclipul cu impactul.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii. Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă.

Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic «Tatăl Nostru» și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Striga doar «Where is my son?», un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel