Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”
Data publicării:
Ștefania Stănilă a pierdut duelul cu Zanni și a fost eliminată de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 9 mai 2024. Întoarsă acasă din Republica Dominicană, fosta concurență a ținut să transmită un mesaj.

Șefania Stănilă a fost eliminată de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 9 mai, difuzată la Pro TV. Ea a intrat la duelul eliminatoriu cu TJ Miles, după ce a fost votată de ceilalți concurenți. După ce a pierdut în fața fostului Faimos, Șefania Stănilă a fost anunțată de Daniel Pavel, prezentatorul show-lui din Republica Dominicană, că mai are o șansă de a rămâne în competiție.

Te-ar putea interesa și: Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Toți concurenți au fost șocați în momentul în care Zanni a apărut pentru a intra la duel cu fosta Faimoasă, având în vedere că fusese eliminat săptămâna trecută, în urma duelului cu TJ Miles. Nimeni nu știa că nu a plecat din competiție și că el se afla, de fapt, în exil. În urma confruntării, Ștefania Stănilă a pierdut în fața lui Zanni. Ea a plecat acasă, iar el se află în continuare în competiție, unde se luptă pentru premiul de 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video

Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

După ce a pierdut șansa de a rămâne în Republica Dominicană, iar flacăra competiției s-a stins pentru ea, ajunsă acasă, Ștefania Stănilă a ținut să transmită un mesaj în mediul online. Ea a recunoscut că acest sezon a fost mult mai dificil decât precedentul, dar a evidențiat bucuria de a lupta alături de oameni minunați. Ștefania Stănilă a precizat că a plecat împăcată din Republica Dominicană și că a dat tot ce a putut pentru a se bucura de această experiență unică, pe care doar cei norocoși au avut ocazia să o trăiască.

„Acum un an Survivor All Stars pentru mine era doar o dorință pe care mi-am pus-o în ultimul consiliu. Din fericire, atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul se materializează mai repede decât te aștepți. Anul acesta a fost diferit, cu siguranță corpul meu nu se aștepta să primească în mai puțin de 12 luni un alt șoc, însă sufletul a dansat de fericire în momentul în care am primit invitația de a participa la Survivor. A fost un sezon mult mai dur decât precedentul, am luptat alături de oameni minunați, alături de care am suferit atât de mult la începutul competiției. Plec împăcată știind că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a mă bucura de experiența unică pe care doar cei norocoși au avut ocazia să o trăiască”, este mesajul transmis de Ștefania Stănilă pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Te-ar putea interesa și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel