Metallica la Radio DC News. Duminică noaptea - ”Live In Mexico City/1993”. Ultimul concert din seria ”Midnight Live Concerts at Radio DC News.ro”
Midnight Live Concerts at Radio DC News - U2.

Seria "Midnight Live Concerts at Radio DC News.ro" continuă și duminica aceasta, de la ora 23:59, cu un concert spectaculos al trupei Metallica.

Băieții de la Metallica au cântat în Mexic într-o atmosferă cum numai acolo putem găsi. Bine, mai există câteva locuri în lume, care rivalizează din punctul de vederea al prestației publicului (a se vedea Rio sau Wembley).

Concertul ”Live In Mexico City/1993”, al celor de la Metallica, a făcut parte din turneul ”Nowhere Else to Roam”, care a durat aproape jumătate de an, între 22 ianuarie și 4 iulie 1993.

Turneul a promovat cel de-al cincilea album al lor, intitulat Metallica (cunoscut în mod obișnuit ca Black Album), iar din repertoriu nu au lipsit piese precum: Enter Sandman, Nothing Else Matters sau The Unforgiven, dar și piese celebre de pe albumele anterioare ( Fade to Black, One sau Master of Puppets).

Trupa a cântat în 77 de spectacole în întreaga lume. Între 25 februarie și 2 martie, Metallica a susținut cinci spectacole în Mexico City , Mexic. Toate aceste spectacole au fost înregistrate și câteva luni mai târziu, trupa și-a lansat primul album live și box set ”Live Shit: Binge & Purge”.

Metallica


Trupă americană de heavy metal a fost formată în 1981 în Los Angeles de către vocalistul/chitaristul James Hetfield și bateristul Lars Ulrich și a avut sediul în San Francisco pentru cea mai mare parte a carierei sale. [

Tempo-urile rapide ale trupei, instrumentele și muzica agresivă au făcut din ei una dintre cele patru formații fondatoare de thrash metal , alături de Megadeth, Anthrax și Slayer.

Formația actuală a Metallica include membrii fondatori și compozitorii principali Hetfield și Ulrich, pe vechiul chitarist Kirk Hammett și pe basistul Robert Trujillo.

Chitaristul Dave Mustaine (cel care a format Megadeth după ce a fost concediat din trupă) și basiștii Ron McGovney , Cliff Burton și Jason Newsted sunt foști membri ai trupei.

Metallica a găsit pentru prima dată succesul comercial odată cu lansarea celui de-al treilea album al său, Master of Puppets (1986), considerat drept unul dintre cele mai grele albume de metal, dar și cel mai bun album a trupei.

Metallica a lansat zece albume de studio, patru albume live, douăsprezece albume video, 37 de single-uri și 39 de videoclipuri muzicale.

Trupa a câștigat nouă premii Grammy din 23 de nominalizări, iar ultimele sale șase albume de studio (începând cu Metallica ) au debutat consecutiv pe primul loc în Billboard 200.

Metallica se clasează drept una dintre cele mai de succes trupe comerciale din toate timpurile, cu peste 125 de milioane de albume vândute în întreaga lume începând cu 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 31 iul 2022, 16:21

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”