"Mi-a dedicat un cântec". Marina Almășan, regrete după moartea lui Victor Socaciu: Pentru a înţelege cât ne iubeam, a trebuit să aibă loc ruptura
Marina Almășan a vorbit despre căsnicia cu artistul Victor Socaciu și modul în care vede acum lucrurile. 

"Victor a scris lângă mine un ocean de melodii superbe. Mă răsfăţa, spunându-mi că multe dintre ele sunt scrise pentru mine. Unele chiar simţeam că sunt, în ele soţul meu strecurând pe furiş scene din viaţa noastră de familie, simboluri numai de noi ştiute, glume pe care ni le făceam reciproc. Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat ( de altfel, pe CD-ul care poartă numele melodiei chiar stă scris  "Dedic acest album iubitei mele soţii Marina”) şi care mă mişcă profund, regăsindu-mă în el : “Lângă inimă îmi stai”. Zilele în care l-a compus îmi sunt atât de vii în minte, încât aproape că mă aştept să se deschidă uşa şi să intre Victor, cu chitara, spunându-mi: “Hai să-ţi cânt cantecul tău! Tu eşti glontele meu de argint!”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

Vezi și: Motivul pentru care Marina Almășan nu a mers la mormântul lui Victor Socaciu, în ziua în care artistul ar fi împlinit 69 de ani: „Eu nu sunt аdepta gesturilor teatrale”

"Pentru a înţelege cât de mult ne iubeam, a trebuit să aibă loc această ruptură"

Întrebată dacă regretă că a renunțat la povestea de iubire cu regretatul artist Victor Socaciu, jurnalista a mai spus:

"Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură".

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. 

Vezi și: Văduva lui Victor Socaciu, ATAC la Marina Almășan. De ce nu este de acord ca aceasta să scrie o carte despre viața regretatului artist: „Nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 23 feb, 11:34

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare