„Mi-a rămas lucrul acesta în suflet”. Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei
Daniel Buzdugan rememorează zilele de Paște ale copilăriei și spune care sunt tradițiile pe care le urmează și azi. 


Daniel Buzdugan își amintește cum bunica lui îl trecea prin toate obiceiurile creștine, de la mersul la biserică și până la starea de pace pe care o crea în casa ei. De atunci și până azi, omul de radio continuă să poarte o iubire aparte zilelor de sărbătoare și spune că, în continuare, păstrează tradițiile învățate de la bunica sa. 

VEZI ȘI: "Ăsta moare, domnule!". Daniel Buzdugan, zero șanse de supraviețuire la naștere: Aveam 1,1 kg!


„Eram la țară la bunici, în Neamț, și mergeam cu bunica de mânuță la Denie. Era tare frumos pentru că spunea bunica să mergem cu toții. Era un program, niște reguli care făceau bine. Mergeam la biserică, unde veneau toți copiii din sat. Mai cântam, mai stăteam, mai ieșeam în curte și ne jucam, mai fugeam în cimitir. Era tare plăcut. Anii au trecut și mi-a rămas lucrul acesta în suflet.”, a dezvăluit Daniel Buzdugan despre copilăria lui, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


Daniel Buzdugan: „În fiecare seară ne închinam, la masă făceam Sfântă Cruce, acum facem selfie”

„În Săptămâna Mare eu merg la denie, fac toate aceste lucruri pentru că îmi dau o stare de bine. Eu cred că în Săptămână Mare ar trebui să mai lăsăm lucrurile deoparte, să ne spovedim, să ținem post și să ne abținem de la tot ce ne face rău. L-am cunoscut din familie. Educația, în fiecare seară ne închinam, la masă făceam Sfântă Cruce, acum facem selfie. E bine că într-o familie să existe aceste reguli.”, a mai precizat omul de la radio, pentru Antena Stars, citat de Spynews.

VEZI ȘI: Daniel Buzdugan, LECȚIA primită de la tatăl său, gardian la penitenciar: Când îl vedeau, se puneau în genunchi și îl pupau

Cum l-a schimbat pelerinajul la Muntele Athos

 

„La muntele Athos am fost de 4-5 ori. Prima dată era un călugăr care ne scotea în curte. Părintele ne-a întrebat dacă suntem părinți, dacă avem copii. Toți am zis că da. Ne-a întrebat atunci care e cel mai bun lucru pe care îl pot face părinții pentru copiii lui. După ce a răspuns fiecare, părintele a zis că cel mai important lucru pe care un om trebuie să îl facă pentru copilul lui este să pună inima lui pe Hristos”, a mai povestit Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan, despre călătoria pe Muntele Athos: Mi-am recuperat ce aveam de recuperat

Data: 14 apr 2023, 09:36
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  Daniel Buzdugan  muntele athos  paste 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...