„Mi-a spus să mă potolesc”. Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență trăită cu Cătălin Botezatu: „Am început să plâng”
Data publicării:
Mirela Vescan a dezvăluit în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer o experiență inedită pe care a trăit-o în urmă cu mulți ani, la New York, împreună cu Cătălin Botezatu.

În urmă cu mai mulți ani, Mirela Vescan și Cătălin Botezatu au avut un adevărat succes la New York Couture Fashion Week. Era pentru prima dată când celebra make-up artistă mergea la New York pentru a dovedi cât este de bună în arta machiajului. Cei doi au fost o reală atracție în presă, designerul datorită creațiilor sale, iar celebra make-up artistă grație modelelor machiate într-un stil extravagant.

În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Mirela Vescan a vorbit despre experiență inedită pe care a trăit-o împreună cu Cătălin Botezatu. Celebra make-up artistă a mărturisit că s-a simțit extrem de stresată înainte de prezentare, iar Cătălin Botezatu a încercat să o liniștească, spunându-i să nu-și facă griji. Cu toate acestea, tensiunea a persistat.

„Plecam pentru prima dată la New York. Țin minte că era 2008. Eram foarte stresată în avion. Eram cu Cătălin Botezatu, urma să prezentăm la Couture Fashion Week. Avea loc într-un hotel. Eram în avion, nu-mi trebuia mâncare, nu-mi trebuia apă, nu-mi trebuia nimic. Îl întrebam pe Botezatu unde mergem noi din fundul Europei, că ne facem de râs. El mi-a zis să tac din gură, că o să fie bine. Eu i-am spus, din nou, că nu o să fie, dacă nu e bine, eu ce mă fac?

Nu am mâncat și nu am băut. Aveam un stres... I-am zis «Cine sunt eu să merg acolo să fac machiaj, dacă mă fac de râs?» El mă liniște mereu. Făceam și în România prezentări, dar publicul din România era mai interesat de viața personală a lui Cătălin, nu de ceea ce creează, că așa e la noi. Am ajuns vineri, iar sâmbătă nu am mâncat nimic. Îmi spunea să mă potolesc, că îi transmit și lui”, a mărturisit Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

„Au început să vină machiorii să mă întrebe ce fac, de unde vin, cum mă cheamă, dacă vreau ciocolată, de unde am ideile”

Ajunși la întâlnirea cu machiorii pentru pregătirea modelelor, situația s-a complicat, având un timp limitat și multe fete de pregătit. Mirela Vescan a reușit să-și păstreze concentrarea și să finalizeze machiajul pentru toate modelele.

„A venit ziua de duminică. Eram după Romanița. Ne-au spus să coborâm la etajul 1, cu truse, exact așa cum eram.  Am mers la etajul 1. Era o cămăruță acolo. Erau 11 machiori, că i-am numărat. Fiecare avea masa lui. Eu am primit o masă mică, fără lumină. Ni s-a spus că avem timp de la 12:00 la 15:00, deci 3 ore pentru 15 fete.

Ni s-a spus și unele dintre fete vin din alte prezentări, deci practic aveam de făcut vreo 8 cap coadă, iar pe restul să le transformăm. Machiorii din jur s-au uitat la mine. Aveam o iie, ei aveau tricouri personalizate. Ulterior m-am pus pe treabă, că nu era timp. Dacă te setezi un pic înainte de machiaj, poți să îl faci și în 10 minute, nu neapărat în jumătate de oră, că mai mult nu ai cum să-ți acorzi când ai o prezentare. Au început să vină numai modele, toate miss, numai fete drăguțe.

Astupam sprâncenele. Puneam niște gene făcute de mine, de la scobitura orbitei în sus, ca să le dau o expresie dramatică și o privire fixistă, obrajii sculptați puternic în linie dreaptă. Toate fetele arătau la fel. După ce am machiat-o pe prima mi-am dat seama că am lumină. Erau vreo 7 operatori, toți cu lumină pe mine, pe ce fac. Au început să vină machiorii să mă întrebe ce fac, de unde vin, cum mă cheamă, dacă cunosc fardurile, dacă am șervețele, dacă vreau ciocolată, de unde am ideile. Eu eram concentrată pe fată și le livram una câte una. Apoi mi-au venit fete din alte prezentări. Am început să le modific machiajul, să adaptez, iar în 3 ore eram gata cu toate”, a mai spus Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

„M-a umflat plânsul. Nu îmi venea să cred”

La final a fost plăcut surprinsă de reacția celor 11 machiori, care i-au oferit un buchet imens de flori, moment care a impresionat-o profund și a făcut-o să plângă de bucurie.

„După aceea ne-am mutat în backstage, unde Cătălin le îmbrăca, le accesoriza și țipa să se facă auzit. Există și niște filmulețe pe YouTube. Și așa am scăpat. A ieșit prezentarea bine. Fotografii s-au grupat. Luau modelele. În studioul în care noi făceam machiaj au apărut lumini și luau fiecare fată de-a lui Cătălin și o fotografiau. Erau în șoc. Se mirau de machiaj, de styling.

Când m-am întors după prezentare în cameră, toți cei 11 machiori stăteau 6 în picioare și 5 în genunchi cu un buchet uriaș de flori. Nu știu de unde au făcut rost de el și au început să mă aplaude. Mi-au mulțumit că le-am dat șansa să lucreze lângă un profesionist ca mine. Bineînțeles că m-a umflat plânsul. Nu îmi venea să cred. Am început să tremur. Cătălin a venit să mă ajute să îmi strâng lucrurile, m-a chemat la masă și mi-a zis «Ai văzut că am avut dreptate?»”, a mai povestit Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel