"Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge" Andreea Raicu, confesiuni emoționante despre experiențele care i-au schimbat viața
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Raicu a vorbit despre experiențele care i-au schimbat viața. 

Andreea Raicu a vorbit deschis, mereu, despre depresie, despre anxietate, despre frustrări și despre greutățile pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul timpului. Vedeta spune că a fost educată să înfrunte orice și să nu se lase doborâtă de nimic, iar acesta ar fi motivul pentru care a reușit să facă față oricărei situații.

Andreea Raicu, confesiuni emoționante despre experiențele care i-au schimbat viața

Andreea Raicu a recunoscut, în podcastul lui Damian Drăghici, că celebritatea a afectat-o la nivel emoțional, fapt care i-a generat și probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit care au fost momentele dificile ce au determinat-o să-și schimbe viața.

„În India am descoperit că mă mințeam foarte tare, că eram fericită, că aveam cea mai frumoasă viață, ce se vedea din exterior. Acest produs de marketing… Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr, pentru că era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam.

Viața îți dă niște situații și-ți arată că ar trebui să schimbi ceva. Dar ție îți e frică și te ții cu toți dinții de situația respectivă. Odată mi-au aputat degetul, odată n-am putut merge vreo două săptămâni, mi s-a blocat coloana și n-am mai putut să merg o lună…„, a declarat Andreea Raicu.

Cum a reușit Andreea Raicu să se simtă bine în pielea ei

Andreea Raicu se consideră o femeie puternică și spune că greutățile vieții au făcut-o să capete o anduranță care a ajutat-o să treacă peste orice obstacol. De multe ori însă, subiectul știrilor nu erau realizările profesionale ale acesteia, ci înfățișarea. Vânată de paparazii pentru a-i „captura” cearcănele, vedeta spune că ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei și să poarte o mască, oriunde apărea. În viața reală, acea mască însemna machiajul, iar în online, filtrele de înfrumusețare. Toate acestea sunt istorie acum. Vedeta spune că a muncit cu ea pentru a se cunoaște și pentru a se accepta exact așa cum este, iar acum, acest lucru se vede și la exterior. 

„Noi nu am fost învățați să ne ascultăm corpul absolut deloc. Știi cum spun oamenii: aaa, mă simt un pic rău. Unde te simți, de unde vine starea asta? Dacă am o stare proastă încerc să văd de unde am starea asta și o analizez. Așa pot să îmi rezolv problema fără să o târăsc. Dacă mă doare capul, sunt obosită sau n-am băut apă. Corpul ne spune tot.

Are legătură cu felul în care mă simt eu când sunt singură, nu când sunt în fața oamenilor care mă aplaudă și primesc click-uri și like-uri. Atunci când ele se termină, se termină și toată bucuria și încrederea și ești iarăși gol', a mai spus Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”

Andreea Raicu rupe tăcerea despre fotografia ei nud. Care este motivul pentru care a decis să pozeze așa

Dietă de vedetă. Andreea Raicu a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată pentru a avea o siluetă de invidiat

Andreea Raicu, despre cel mai mare regret al său. Totul are legătură cu tatăl vedetei care a decedat: "Eram prea orbită de furie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Raicu  probleme 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”

Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători




pixel