Mick Jagger, pozitiv pentru COVID-19; concertul Rolling Stones din Amsterdam a fost anulat
Data publicării:
Trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină luni în Amsterdam după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat formaţia într-un comunicat de presă

''The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate'', au spus muzicienii.

Jagger, în vârstă de 78 de ani, a prezentat simptome ale infectării cu coronavirus după ce a ajuns la Johan Cruijff ArenA din Amsterdam, a mai precizat formaţia.

Reprezentanţi ai Mojo Concerts, compania care a organizat concertele din Olanda, au urcat pe scenă pentru a informa publicul prezent pe ArenaA, un stadion de fotbal, cu o oră şi jumătate înainte de începerea concertului.

''Nu poate cânta, nu poate concerta'', i-a anunţat pe fani un reprezentat care nu şi-a dezvălui numele. ''Nu va fi un concert în seara aceasta... nu avem ce face.''

Amsterdam era cea de-a patra oprire din cadrul turneului european ''Stones Sixty'', după un spectacol susţinut joi în Liverpool, notează Agerpres.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

The Rolling Stones i-au adus un omagiu emoţionant lui Charlie Watts: "Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă”

 

În toamnă, Sir Mick Jagger i-a adus un omagiu emoţionant regretatului baterist Charlie Watts la revenirea pe scenă a formaţiei după moartea acestuia.

Muzicianul a murit pe 24 august într-un spital londonez la vârsta de 80 de ani.

Trupa a declarat că va merge înainte cu pregătirile pentru turneul No Filter din SUA, programat să înceapă pe 26 septembrie la St Louis şi care va cuprinde 13 date de concerte, notează Agerpres. 

Watts nu urma sa ia parte la acesta, deoarece se recupera în urma unei proceduri medicale nespecificate.

Sir Mick a distribuit un videoclip pe Instagram de la un concert "de încălzire" al formaţiei din 20 septembrie, de pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, în care el şi colegii săi de trupă îi aduc un emoţionant omagiu lui Watts, notează Agerpres. 

"Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă şi avem atât de multe amintiri despre Charlie - şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-au mai văzut aveţi la rândul vostru amintiri despre Charlie. Sper că vă veţi aminti de el aşa cum facem noi, aşa că am vrea să-i dedicăm acest concert lui Charlie", a declarat Sir Mick.

 

Charlie Watts, toboșarul trupei Rolling Stones, a murit la 80 de ani: „O zi foarte tristă”

 

Toboșarul trupei Rolling Stones, Charlie Watts s-a stins din viață în luna august.


"Cu imensă tristețe anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts", se arată într-un comunicat, notează BBC.


Elton John a scris pe Twitter: "O zi foarte tristă. Charlie Watts a fost toboșarul suprem. Cel mai stilat dintre bărbați și o companie atât de strălucită".


Vestea vine la câteva săptămâni după ce s-a anunțat că Watts va lipsi de la turneul trupei din SUA pentru a se recupera în urma unei proceduri medicale nespecificate. Watts a fost tratat anterior pentru cancer la gât în 2004.


El a fost membru al trupei Stones din ianuarie 1963, când s-a alăturat lui Mick Jagger, Keith Richards și Brian Jones.


Pasionat de jazz, Watts i-a ajutat să devină, alături de The Beatles, una dintre trupele care au dus rock 'n' roll-ul pe cele mai înalte culmi ale succesului în anii '60. 


Alte omagii au venit din partea lui Glen Matlock de la Sex Pistols, care a spus că "a ținut ritmul pe coloana sonoră a vieților noastre", în timp ce Nile Rodgers a scris: "Mulțumesc pentru toată muzica minunată".


Cântăreața și compozitoarea Joan Armatrading a scris: "De ce plâng? Pentru că a murit Charlie Watts. Cine ar fi crezut că vreunul dintre muzicienii de la Rolling Stones va părăsi vreodată acest pământ".


"Mama mea a susținut întotdeauna că am fost conceput în timpul refrenului piesei Satisfaction de la The Rolling Stones. Îți mulțumesc, Charlie Watts. Îți datorez viața mea", a scris Curtis Stigers. 


„S-a stins din viață în mod pașnic într-un spital din Londra, mai devreme astăzi (marți), înconjurat de familia sa.


Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale, a membrilor trupei și a prietenilor apropiați în aceste momente dificile”, a spus un reprezentant al trupei. 


În 2016, Watts a fost clasat pe locul 12 în topul celor mai buni 100 de toboșari din toate timpurile realizat de revista Rolling Stone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului:   concert  covid  mick jagger  rolling stones 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel