Micul dejun pe care ar trebui să îl consumi, în funcție de semnul tău zodiacal
Data publicării:
Micul dejun nu este doar cea mai importantă masă a zilei, ci poate fi și cea mai interesantă. Cu toate acestea, mulți oameni se trezesc în fiecare dimineață, când se dau jos din pat, căutând același lucru - iaurt, un baton de cereale sau sărind peste el cu totul.Fie că ești un fel de persoană sățioasă, fie că îți place să rămâi dulce și zaharat, există o mulțime de opțiuni delicioase pe care să le savurezi alături de cafeaua de dimineață. Citește mai departe pentru a afla de la un astrolog care este micul dejun pe care ar trebui să-l comanzi, în funcție de semnul tău zodiacal. 

Berbec - Mic dejun mexican

Ești primul semn al zodiacului și, odată cu asta, vin o mulțime de alte premiere, Berbec. Cu atât de multe pe farfurie (la figurat), ai nevoie de toate orele din zi pentru a-ți îndeplini lista grea de sarcini. Ca atare, vei avea nevoie de un mic dejun plin de proteine consistente pentru a te menține în mișcare toată ziua. Și, bineînțeles, un pic de condimente nu strică. Huevos rancheros este un mic dejun mexican clasic cu ouă, tortilla și salsa „pico de gallo”. 

Taur: Pancakes

Probabil că nu ești o persoană matinală, Taur, și chiar dacă ești, cu siguranță ești genul care anulează alarma o dată sau de două ori. Nu este vorba că ești leneș sau lipsit de ambiție (deși unii ar putea presupune contrariul), ci doar că îți place să te gândești pe îndelete la lucruri (fără joc de cuvinte). O grămadă delicioasă de clătite făcute în casă este perfectă pentru tine. Dulce și indulgentă, acesta este tipul de masă la care poți zăbovi cu o ceașcă de cafea fierbinte pentru a-ți începe încet ziua.

Gemeni: covrig cu unt

Ești mereu în mișcare, Gemeni. Fie că este vorba de programul de lucru încărcat, de viața socială înfloritoare sau de acel nou hobby care îți consumă tot timpul, aproape că nu există un moment din zi în care să nu alergi de colo-colo. Ai nevoie de un mic dejun care nu este doar sățios, ci și transportabil. Așadar, data viitoare când ieșiți pe stradă și căutați o gustare rapidă pentru a vă realimenta, începeți-vă ziua cu un covrig clasic cu unt, prăjit la perfecție și ambalat la pachet. 

Rac: Bacon și ouă

Micul dejun nu este doar începutul zilei, ci un stil de viață. Nimeni nu știe cum să creeze o atmosferă confortabilă la micul dejun așa cum o știi tu. La urma urmei, ești o persoană mândră de casă, ceea ce înseamnă că îți place să faci lucrurile în felul tău atunci când ești în domeniul tău. Ca să nu mai spunem că ești un iubitor de tot ceea ce este nostalgic. Căutați un mic dejun care să surprindă sentimentul de a fi din nou copil? Nu ai cum să dai greș cu un mic dejun clasic complet cu ouă, șuncă, cârnați, pâine prăjită și un pahar mare de suc de portocale. Nu numai că această masă este ușor de pregătit, dar este, de asemenea, sigur că va atinge toate notele potrivite cu latura ta sentimentală.

Leu: Toast cu avocado

Este nevoie de multă energie pentru a fi în centrul atenției. De aceea, micul dejun pare a fi o parte atât de sacră a ritualului tău de dimineață, Leu. Nu contează dacă gătești o masă acasă sau te întâlnești cu prietenii tăi pentru mimoze fără fund, tu cauți să îți începi ziua cu fler și inspirație. S-ar putea să te gândești, avocado toast? Ce plictisitor. Dar cine mai bine decât tine să ia acest fel de mâncare simplă și să o facă interesantă? Fie că adaugi ouă, somon afumat, poți crea o capodoperă care să se potrivească cu starea ta de spirit.

Fecioară: Smoothie

Nu contează dacă ai un program încărcat sau dacă nu ai nimic în calendar, de obicei te trezești devreme. De ce? Pentru că ești Fecioară și ai tendința de a păstra aceeași rutină, indiferent de ceea ce face restul lumii. Unii te pot numi perfecționista zodiacului, dar realitatea este că ești pur și simplu consecventă. Prin urmare, ai nevoie de un mic dejun ușor de preparat (și, eventual, chiar de pregătit din timp), dar care să îți ofere totuși o anumită varietate în funcție de starea ta de spirit. Cu un smoothie bowl, vei primi o porție delicioasă din fructele și legumele tale zilnice, plus că îți poți arăta ochiul estetic cu un topping decorativ fotogenic.

Balanță: Clătite

Prima impresie pe care oamenii o au despre tine, Balanță, este că ești super moale și dulce. Dar, odată ce ajung să te cunoască pe tine cu adevărat, sunt adesea surprinși de profunzimea ta. Ești confundată cu tipul indecis, dar adevărul este că vrei câte puțin din toate. La urma urmei, ești semnul balanței, așa că echilibrul este de cea mai mare importanță. Micul tău dejun perfect va fi exact atât cât trebuie pentru a-ți satisface pofta de dulce fără să te lase cu o mahmureală de zahăr - cum ar fi o farfurie clasică de clătite și fructe proaspete. Asortează-le cu cât de mult (sau cât de puțin) sirop și zahăr pudră dorești.

Scorpion: Buritto

Ești o persoană picantă și misterioasă, Scorpionule. Deși îți păstrezi calmul pe suprafață se întâmplă de fapt multe lucruri în profunzime, sub ceea ce ceilalți pot vedea de obicei. Puterile și ambiția ta sunt intense, dar nu te vei lăuda niciodată cu realizările tale. Umilul, dar savurosul burrito pentru micul dejun îți întruchipează cel mai bine spiritul. Fără agitație, fără pufuleți, doar arome profunde și bogate. Dacă există un lucru pe care te poți baza la un burrito pentru micul dejun, este că este întotdeauna delicios și că te lasă mereu satisfăcut - nu ca tine!

Segetător: Gogoși

Nu prea ești o persoană matinală sau nocturnă, Săgetătorule. Ești mai degrabă o persoană de tipul "ori de câte ori are loc acțiunea". Spontană și cu spirit liber, lași viața să te ducă acolo unde vrea ea, iar uneori asta înseamnă că micul dejun începe seara târziu sau dimineața devreme. Mâncarea ta preferată trebuie să fie disponibilă la orice oră, și cu siguranță nu ar strica să ai ceva la fel de dulce și distractiv ca tine. De aceea, indiferent unde te afli, gogoșile vor fi întotdeauna o alegere bună. Cu atât de multe arome și stiluri diferite la nivel global, vei găsi cu siguranță acest răsfăț dulce indiferent unde călătorești.

Capricorn: Brioșe cu afine

Nu este un secret că ești un iubitor al clasicilor, Capricorn. Și de ce nu ai fi? Este ceva în a-ți începe ziua cu lucrurile tale preferate care te pune pe calea succesului. Fie că este vorba de comanda ta de cafea sau de paharul tău preferat de vin, rareori te îndepărtezi de favoritele tale. Așadar, atunci când vă decideți să schimbați lucrurile, este puțin probabil să alegeți ceva neortodox. O brioșă cu afine reprezintă echilibrul perfect pentru latura ta sensibilă. Sigur, nu este ceva ce ai mânca în fiecare zi, dar asta îl face un răsfăț special. În plus, este rapid și ușor de mâncat la pachet, așa că te poți întoarce cât mai repede la a fi șefă.

Vărsător: Cereale cu lapte

Viața este scurtă, iar prea mulți oameni și-o petrec în mod exagerat, fiind crispați și serioși. Sau cel puțin asta este opinia ta, Vărsătorule. În timp ce toți ceilalți par să se grăbească să se maturizeze, tu te agăți de părțile vieții care te fac să te simți capricios și distractiv. Nu pentru că nu iei viața în serios, dar nu cauți să îmbătrânești (și să te plictisești) mai repede decât trebuie. Apleacă-te asupra acestei laturi rebele cu un bol de cereale dulci și zaharoase din copilăria ta. S-ar putea să nu fie cel mai hrănitor început de zi, dar știi mai bine decât oricine că este în regulă să te răsfeți din când în când.

Pești: French toast

Ești visătorul zodiacului, Pești, așa că nu e de mirare că diminețile tale încep cam greu. Sensibil și receptiv la lumea din jurul tău, ai tendința de a lua decizii în funcție de starea ta de spirit. Dar, de obicei, te găsești totuși în căutarea lucrurilor care ți se par familiare și reconfortante, motiv pentru care pâinea prăjită te va face cu siguranță să zâmbești. Bucurându-vă de această capodoperă delicioasă vă veți începe ziua cu puțină creativitate și distracție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  mic dejun  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel