Micutzu a primit mesaje amenințătoare: „Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”
Data actualizării:
Data publicării:
Cosmin Nedelcu (Micutzu) a primit mesaje amenințătoare după succesul filmului Teambuilding. 

Cosmin Nedelcu – Micutzu – a fost invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct” la Europa FM, unde a vorbit despre reacțiile negative pe care le-a încasat, după lansarea filmului Teambuilding. Comediantul a dezvăluit că a primit chiar și mesaje amenințătoare.
„Au mai fost în anii aceștia. De obicei, nu le iau în considerare. Am postat comentariul pentru a sublinia unde s-a ajuns de la un film. (...) Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”, a spus Micutzu, la Europa FM.

 

Micutzu: „Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat”


„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii acetia există. Dar nu înțeleg cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”, a spus Cosmin Nedelcu.

„Cel mai probabil, majoritatea a reacționat așa pentru că a avut prieteni apropiați, a așteptat momentul ca filmul să ajungă pe Netflix și, când l-au văzut – pentru că deja așteptările erau foarte sus – au fost dezamăgiți”, a spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

VEZI ȘI: Micutzu, răspuns genial pentru un bărbat care a jignit filmul Teambuilding: „Să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să...” https://www.spectacola.ro/micutzu-raspuns-genial-pentru-un-barbat-care-a-injurat-filmul-teambuilding-sa-luati-televizorul-si-sa-il-asezati-cu-fata-in-sus-si-apoi-sa_25862.html 


Mai mult, comediantul subliniază faptul că munca sa în divertisment este de a amuza oamenii, și nu de a educa.

„Din punctul meu de vedere, câteodată da. Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a spus Cosmin Nedelcu.


Cosmin Nedelcu, replică pentru Cristian Tudor Popescu

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook despre celebrul film:

"S-a râs la Teambuilding

Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?". 

Răspunsul lui Micutzu

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

 

Teambuilding, o ilustrare cu mult umor a vieții de corporatist

Filmul arată povestea angajaților dintr-o corporație, care încearcă cu ardoare să-și păstreze job-urile, prin câștigarea unei cupe din competiția anuală din cadrul teambuilding-ului. Mai multe echipe: București, Moldova, Iași și Craiova, se luptă să câștige probele inedite, dar și să păstreze intactă relația cu șefii. 

Emil (Matei Dima) este cel care conduce echipa din București, din care fac parte și Micutzu și Anca Dinicu. 

 Filmul a fost lansat în 2022 și a atras în cinematografe un număr mare de persoane (aproape 1 milion in 3 luni).Din 1 ianuarie 2023 filmul a fost distribuit pe platforma online Netflix.

Distribuție:

 

Şerban Pavlu, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Adrian Geo, Nicu Banea, Roxana Condurache, Cătălin Coşarcă, Anca Dinicu, Vlad Ianuș, Anca Munteanu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu, Horia Brenciu, Cristi Pulhac, Nuami Dinescu.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cosmin nedelcu  micutzu  teambuilding 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel