Micutzu, adevărul despre boala cu care se luptă de ani de zile: „E un truc. Exteriorul va modifica și interiorul”
Data publicării:
Micutzu, mai sincer ca niciodată, s-a lăsat „descusut” de secrete, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele său real, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa. 

Cosmin Nedelcu, foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, este de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu. Deține și un club unde pasionații genului pot fi ei înșiși pe scenă, dar și spectatori.

Micutzu revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj. Este și unul dintre preferații agențiilor de publicitate, reclamele în care își face acesta apariția având o notă foarte personală.


Lupta cu depresia și trucul care îl ajută să își schimbe starea


În trecut, celebrul comediant a vorbit despre lupta sa cu depresia și despre zilele negre pe care le-a îndurat, din cauza stării sale. 

El spune că a descoperit un truc eficient, pe care îl folosește pentru a-și păcăli creierul, schimbându-și astfel starea.


„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună. Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv. De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi se pare un exercițiu foarte bun.

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de „ eu râd, dar vai, sunt trist”. Nu, chiar să râzi pe bune”, a povestit Micutzu, în emisiunea de la Kanal D.


S-a apucat de sală ca să-și „potolească demonii”

Mai mult, comediantul spune că și sportul îl ajută foarte mult să scape de gândurile gri și că merge la sală ori de câte ori simte că starea sa de spirit se deteriorează.

„Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și, când ajung la sală și fac sport, după aia, nu mai sunt atât de supărat. Și soare și aer, foarte important”, a mai spus actorul.


A slăbit 60 de kilograme


Actorul a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus. Recent, el a postat pe rețelele de socializare 2 imagini, care îl înfățișează înainte și după ce a slăbit 60 de kilograme. 

„Cum ziceam anul trecut, proiect nou anul ăsta.
Abia acum am curajul să spun asta.
Imi e rușine, dar în poza stanga aveam 167,8. In dreapta 120. Au trecut 3 ani si ceva si niste muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii aștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să ințeleagă că lucrurile se pot rezolva. Vă zic in curând cum o să putem să ne distrăm impreună.
Vă pupă fratele”, a scris Micutzu în dreptul imaginilor. 

Cum a reușit să scadă în greutate

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mărturisit Micutzu.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: depresie  kilograme  micutzu  slabit 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel