Micutzu, prezentatorul unei emisiuni de comedie: România are Roast. Ce rol are Loredana Groza în noul proiect
Data publicării:
Micutzu va prezenta o nouă emisiune de comedie. 

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast. Două echipe moderate de Micutzu se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. Muzica ce va uni toate regiunile va fi asigurată de Loredana și invitații ei.

Micutzu va fi prezentatorul


Micutzu (Cosmin Nedelcu) va prezenta noua emisiune a Antenei 1 în care două echipe, formate din cei mai cunoscuți stand-upperi români ai momentului, se vor confrunta într-o luptă epică de râs, roast și stand-up ce are ca miză premiul ediției de 10.000 de Lei și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României. „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu. Echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către  Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, vor străbate ţara în lung şi în lat şi se vor confrunta în glume ce au la bază chiar regiunile vizitate. 

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu formează echipa Pârșii circumspecți, echipă ce se va confrunta în curând cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea, și ai cărei membrii sunt Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță. Cele două echipe vor vizita toate regiunile țării, vor urma tradițiile locurilor, vor duce la bun- sfârșit povocări și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin România.

 „Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a declarat Cosmin Natanticu. 

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a dezvăluit căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea. 

În fiecare episod, România are roast va ținti două regiuni pe baza cărora, cele două echipe vor face roast. Experiențele specifice regiunilor românești vizitate de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți vor genera comedie, amuzament și roast-uri de calitate venite din partea celor mai în vogă actori de stand up ai momentului. România are rost va combina perfect roast-ul, tradițiile necunoscute și muzica tradițională specifică fiecărei zone, Loredana fiind desemnată să întrețină voia bună a emisiunii. Împreună cu Taraful Agurida și cu invitații săi, Loredana va face show live în cadrul fiecărei ediții în funcție de zona geografică abordată. „Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant și provocator în același timp. Vor fi momente artistice inedite și duete neașteptate care vor străbate toate zonele geografice românești și toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitați unul și unul, iar publicul va fi surprins de combinațiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana. 
Cea mai nouă emisiune, România are Roast va fi difuzată în curând, la Antena 1.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: catalin bordea  cosmin natanticu  cristi popesco  dan franculescu  Loredana Groza  maria popovici  micutzu  mincu  nelu cortea  radu bucalae  romania are roast  teo ionita  teodora nedelcu 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel