„Mie dacă îmi aducea Moș Crăciun o portocală, era sărbătoare”. Mirela Vaida, nostalgică după Crăciunul de altădată / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vaida a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre lista de dorințe pe care copiii ei i-au trimis-o deja lui Moș Crăciun, dar și despre cum arătau aceste cadouri în trecut, în copilăria vedetei.

Mirela Vaida este o mămică, dar și o prezentatoare de succes. Chiar dacă pare dificil să menții echilibrul între cele două lumi, îndrăgita prezentatoare pare că reușește cu brio acest lucru. Nu face asta singură, ci împreună cu soțul, care o ajută în fiecare zi în creșterea celor mici. Cei cinci membri ai familiei sunt acum în culmea fericirii, pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar Moș Crăciun este așteptat de toată lumea, de la mic, la mare. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a povestit cu ce cadouri venea Moșul în copilăria ei, dar și ce dorințe au micuții anul acesta. 

„Este o diferență de la cer la pământ între Moș Crăciunul din copilăria mea, și cel de acum, nu neapărat în sensul bun. Nu te poți opune nici evoluției tehnologice, nici deschiderii pe care copiii o au astăzi. Copiii cer de la role, până la gadgeturi. Mie dacă îmi aducea Moș Crăciun o portocală, era sărbătoare, pentru că pe atunci se găseau foarte rar. Kiwi nici nu știam ce sunt, iar bananele le cumpăra mama verzi și le punea într-un dulap, la întuneric, până începea să miroasă a ceva bun în casă, așa ne dădeam seama că s-au copt bananele. Luam o banană și o împărțeam la patru, ca să mai avem și pe mâine, erau alte condiții. Moș Crăciunul meu a fost mereu un om foarte pragmatic, îmi aducea mereu ce îmi trebuie: șosete, indispensabil, bluze de corp, căciuli, despre jucării nu discutam, erau rare. Câte o ciocolată sau un biscuite. Cam asta era pe vremea mea. Noi eram fericiți cu atât.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te poate interesa și: Superstițiile Mirelei Vaida. Face asta în fiecare an, de Crăciun: „Aș vrea ca și copiii să le ducă mai departe” / EXCLUSIV

 

„Mi-aș dori să pot să-i țin în echilibru și pe copiii mei”

Chiar dacă are toate posibilitățile materiale pentru a le oferi celor mici tot ce scriu pe lista de dorințe, Mirela Vaida ne-a dezvăluit că nu va face asta. Celebra prezentatoare vrea să-și crească copiii într-un echilibru, astfel încât să nu creadă că li se cuvine totul.

„Astăzi mi-aș dori să pot să-i țin în echilibru și pe copiii mei, dar din păcate nu mă lasă lumea din jur, generația este alta. Trebuie să te raportezi la tot ce impune generația aceasta, la accesul pe care ei îl au la informație, la jucării, la tot ce apare nou. Oricât ai vrea să te opui lucrurilor acestora poți, dar nu până la capăt, până la un punct. Fiecare are câte un desen animat preferat, fiecare își dorește ceva cu prințesa, prințul din desenul animat preferat. Unul vrea role, altul vrea o păpușă, altul adidași. Sigur că dacă o să reușească Moș Crăciun, o să le aducă ceva de acolo, dar în general nu le luăm mai mult decât o jucărie, un dulce și un joculeț, un produs vestimentar. Sunt și trei și nu putem merge până la a le satisface toate dorințele. Ei vor multe, dar vedem ce reușește Moșul să găsească.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

Te poate interesa și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV

 

Vedeta nu a purtat discuția despre Moș Crăciun, cu fiica ei

Când vine vorba despre Moș Crăciun, Mirela Vaida spune că toți membrii familiei sunt încă foarte încrezători în el, astfel încât acesta există pentru fiecare membru al familie.

„Încă nu am avut discuția despre Moș Crăciun și îmi este puțin teamă de momentul ăla, pentru că ei sunt atât de încrezători în poveștile astea, își pun atât de multe speranțe și vise în acest Moș, încât efectiv nu știu cum va fi confruntarea cu realitatea. Prelungim și noi cât putem acest farmec al copilăriei și vom vedera ce se va întâmpla la momentul respectiv.”, ne-a mai dezvăluit Mirela Vaida în exclusivitate. 

Citește și: Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cadouri  craciun  interviu  mirela vaida 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel