Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”
Data publicării:
Mihaela Prigoana, soția lui Silviu Prigoana, a vorbit despre căsnicia lor, dar și despre socrul său cu care a avut o relație specială.

Mihaela şi Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2015, iar un an mai târziu şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu. Chiar dacă la început oamenii nu le dădeau multe șanse, cei doi au dovedit că dragostea poate depăși orice obstacol. 

Mihaela Prigoană a vorbit despre căsnicia cu Silviu Prigoană, dar și despre cum este bărbatul în relația cu ea. Aceasta a mărturisit că omul de afaceri este o persoană calmă și nu se răzbună niciodată pe ea atunci când are o supărare sau o perioadă mai dificilă. De asemenea, femeia a declarat că cel mai important este să se concentreze pe ceea ce îi face fericiți și împliniți, mai ales că timpul trece foarte repede și trebuie să profităm de momentele petrecute alături de cei dragi. 

„Nu devine vulcanic în prezența mea”

„Când are o supărare sau o problemă, cu siguranță nu se răzbună pe mine și nu devine vulcanic în prezența mea. Este un om normal și un om bun. Cred că noi trecem foarte ușor peste multe lucruri. Cel mai important lucru este să ne concentrăm pe bunăstarea noastră, pe tot ceea ce ne face fericiți. La urma urmei, este cel mai bine să cauți să fie bine, indiferent de situație. Timpul trece foarte repede și trebuie să profităm de momentele când suntem împreună. Faptul că suntem sănătoși este cel mai important”, a declarat Mihaela Prigoană, soția lui Silviu Prigoană.

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă, despre noua sa relație și importanța intimității în viața personală: „În România sportul național este datul cu părerea”

„El a suferit foarte mult”

Mihaela Prigoană a vorbit și despre socrul său, Vasile Prigoană, care, din păcate, a murit în luna august a acestui an. Aceasta a mărturisit că bărbatul a suferit foarte mult, fiind imobilizat la pat, dar că fiul său, Silviu Prigoană, i-a fost alături în toată această perioadă dificilă. Femeia a declarat că s-a înțeles foarte bine cu socrul său, el fiind un om bun și înțelegător. 

„A rămas așa cum ni-l amintim, un om bun, un om înțelegător, cum era el. Cel mai frumos lucru într-o familie este atunci când suntem cu toții împreună. Am avut și eu grijă de el, dar cea mai importantă persoană care a fost zi de zi cu el este Silviu. A fost o vară grea și nu ne-am concentrat foarte mult pe vacanțe sau pe plimbări pentru că tatăl lui a fost cum a fost. El a suferit foarte mult, a fost la pat, îngrijit non stop, a avut un personal calificat angajat zi și noapte care să stea cu el. Când cineva este bolnav sau suferă, nu poți să te gândești la lucruri de distracție”, a precizat Mihaela Prigoană, la Știrile Antena Stars.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel