Mihaela Rădulescu, despre relația pe care o are cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț: „Fiecare are viața lui, dar...”
Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce relație este între ea și  Elan Schwartzenberg, tatăl băiețelului său, Ayan, la 13 ani de la divorț.

Între anii 2004 și 2008, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi au împreună un fiu, Ayan Schwartzenberg. După mai mulți ani de relație, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. 

Deși, după semnarea actelor de divorț, Mihaela și Elan au ieșit ținându-se de mână, mai târziu, foștii parteneri și-a adus acuzații grave. Vedeta l-a acuzat pe Elan de infidelitate, în timp ce omul de afaceri a acuzat-o pe ea că-l neglijează pe fiul lor. Ulterior, însă, fosta pereche a îngropat securea războiului.

La 13 ani de la divorț, Mihaela Rădulescu a declarat că ea și fostul ei soț au rămas într-o relație foarte frumoasă de dragul fiului lor, Ayan. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui car i-a fost partener de viață. 

"Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim „familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru", a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre viața la Monaco: „Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot”

 

Care este unicul regret al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a declarat că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că a pus prea mult accent pe carieră, neglijând viața de familie. De asemenea, vedeta a precizat că și-ar fi dorit mai mulți copii, însă nu s-a concentrat prea mult pe acest aspect. 

 

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun (...)Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre relația la distanță cu Felix Baumgartner: „Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui”

 

 

Autor: Romina Băluță | Dată: 27 oct, 09:00

Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit

Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu a avut copii

Unsplash.com/ autor Kyle Johnson

Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

Misty și Keo, foto Instagram

Misty rupe tăcerea. Soția lui Keo, ținta răzbunărilor Andreei Bălan? „E prima oară când spun asta” EXCLUSIV

Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman, momente de răsfăț alături de mama sa. Vedeta a dus-o pe Mioara Roman la un salon de înfrumusețare: „A fost foarte fericită” / FOTO

Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur