Mihaela Rădulescu, despre relația pe care o are cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț: „Fiecare are viața lui, dar...”
Data publicării:
Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce relație este între ea și  Elan Schwartzenberg, tatăl băiețelului său, Ayan, la 13 ani de la divorț.

Între anii 2004 și 2008, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi au împreună un fiu, Ayan Schwartzenberg. După mai mulți ani de relație, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. 

Deși, după semnarea actelor de divorț, Mihaela și Elan au ieșit ținându-se de mână, mai târziu, foștii parteneri și-a adus acuzații grave. Vedeta l-a acuzat pe Elan de infidelitate, în timp ce omul de afaceri a acuzat-o pe ea că-l neglijează pe fiul lor. Ulterior, însă, fosta pereche a îngropat securea războiului.

La 13 ani de la divorț, Mihaela Rădulescu a declarat că ea și fostul ei soț au rămas într-o relație foarte frumoasă de dragul fiului lor, Ayan. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui car i-a fost partener de viață. 

"Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim „familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru", a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre viața la Monaco: „Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot”

 

Care este unicul regret al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a declarat că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că a pus prea mult accent pe carieră, neglijând viața de familie. De asemenea, vedeta a precizat că și-ar fi dorit mai mulți copii, însă nu s-a concentrat prea mult pe acest aspect. 

 

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun (...)Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre relația la distanță cu Felix Baumgartner: „Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: elan schwartzenberg  Mihaela Radulescu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel