Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”
Data publicării:
Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima ei noapte de amor. Vedeta avea doar 17 ani în momentul în care și-a consumat dragostea cu iubitul ei de la acea vreme. 

Mihaela Rădulescu a povestit cum a decurs prima ei noapte de amor. Vedeta se arată total dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit. Aceasta a povestit, pentru revista Tango, că avea doar 17 ani atunci când și-a început viața sexuală și că iubitul ei de atunci era un pic speriat de moment, iar ea a fost cea care a provocat „experiența”.


„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar, era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner: „Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru”

 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de peste șase ani și, deși uneori stau perioade lungi de timp departe unul de celalalt, vedeta spune că ea este cea care îl echilibrează pe iubitul ei. 

Mihaela Rădulescu spune că Felix Baumgartner este extrem de dezordonat și că are foarte mare nevoie de ea pentru a se echilibra. Mai mult, ea a dezvăluit că în ultima vreme, cei doi s-au văzut mai mult online, din cauza distanței. 


 „Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

 Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…e l e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea”.

Vedeta nu își dorește să mai devină mamă

 

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 6 ani. Mulți curioși s-au întrebat când se vor căsători cei doi și când vor face copil. După ce a mărturisit motivul pentru care nu își mai dorește să devină mireasă, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și motivul pentru care nu va mai deveni mamă. Vedeta spune că iubitul ei duce un stil de viață riscant, motiv pentru care el nu și-a dorit niciodată un urmaș. 


”Am fost cu el  în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a mărturisit Mihaela Rădulescu în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

 

Mihaela Rădulescu nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartner

 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu are planuri de măritiș. Mai mult, vedeta spune că relația ei cu  Felix Baumgartner este atât de frumoasă, încât nu ar schimba nimic.

 

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV, în urmă cu ceva timp. 

 

 

Felix Baumgartner are o avere impresionantă

 

Austriacul se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bogați atleți din lume. Iubitul Mihaelei Rădulescu este parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție, de 30 de metri, de pe mâna statuii Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Și asta nu este tot!  Felix Baumgartner a stabilit, de două ori, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, Felix Baumgartner a câștigat 82 de milioane de dolari, având o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolari


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dragoste  Felix Baumgartner  iubit  Mihaela Radulescu  relatie 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel