Mihaela Rădulescu nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartner: „E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească”
Data publicării:
Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 6 ani. Mulți s-au întrebat când va îmbăca rochia de mireasă frumoasa prezentatoare TV, cu toate astea, vedeta afirmă că nu are planuri de căsătorie. 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu are planuri de măritiș. Mai mult, vedeta spune că relația ei cu  Felix Baumgartner este atât de frumoasă, încât nu ar schimba nimic.

 

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV. 

 

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu 15 ani, iar de 6 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  Felix Baumgartner, cu care locuiește într-o vilă la Monaco. 

Motivul pentru care a plecat din România


Mihaela Rădulescu spune că și-a dorit mult să plece din țară pentru ca fiul ei să fie ferit de scandalurile media din România și pentru ca el să aibă acces la o educație mai bună. Prezentatoarea TV este foarte deschisă cu fiul ei și spune că au o relație foarte bună. 


„Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor, așa că mi-am dorit să nu crească în România. (...) Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun.(...) nu am un top al sfaturilor, tot ce puteam eu omenește să îi transmit, am făcut asta”, a spus bruneta în emisiunea La Măruță, în urmă cu câteva zile.

Fiul vedetei a plecat la studii în America

Ce spune vedeta despre momentul în care Ayan i-a spus că vrea să plece în SUA: "teribil de greu, m-am dus în fiecare lună să îl vizitez, dar asta e, la un moment dat trebuie să îl lași să zboare." 

 

Mihaela Rădulescu este unul dintre cei patru jurați de la Masked Singer România

 

 

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România vine cu o mulțime de surprize. Mai multe măști, mai multe vedete își vor ascunde identitatea îmbrăcând costume spectaculoase, iar patru detectivi agili vor pune cap la cap indiciile pentru a descoperi cine sunt cei care își vor proteja identitatea sub chipul unor personaje fantastice.

La masa detectivilor se așează două femei puternice: Mihaela Rădulescu și INNA. 

 

4 detectivi vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: cine sunt vedetele ascunse în show-ul Masked Singer România? Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască. 

 

A intervievat cele mai mari personalități publice din România, este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil. Mihaela Rădulescu intră în show-ul Masked Singer România cu gândul să demaște cât mai multe personaje:

”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea.

Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”, a spus Mihaela Rădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  Felix Baumgartner  Mihaela Radulescu  nunta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel