Mihaela Tatu a împlinit 58 de ani. Ce ar schimba vedeta TV dacă s-ar întoarce în trecut: „Ea m-a învățat să fiu mamă”
Mihaela Tatu are motiv de sărbătoare. A împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani și este mai fericită ca niciodată. 

Îndrăgita vedetă de televiziune Mihaela Tatu este un izvor de pozitivism și voie bună. Fosta moderatoare a emisiunii „De 3x femeie” a fost invitată la „Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre momentele frumoase din viața ei, dar și despre acele clipe în care a simțit că viața ei s-a schimbat. Mihaela Tatu a împlinit vârsta de 58 de ani dar este într-o formă de zile mari și radiază de fericire. 


„Este singurul lucru pe care l-aș lăsa așa cum este. Aș vrea să fiu tot o mamă tânără, tot la 22 - 23 de ani să am copilul, pentru că am crescut o dată cu ea. Pentru că am învățat una de la cealaltă foarte multe lucruri și ea m-a învățat să fiu mamă, eu am învățat să ajung la sufletul ei ca să creștem împreună și nu mi-aș dori sub nicio formă să schimb ceva în asta”, a declarat Mihaela atunci când a fost întrebată dacă ar schimba ceva din trecut. 


Mihaela Tatu își trăiește viața la maxim, călătorește, se bucură de natură, de orice lucru care o înconjoară și pune pasiune în tot ceea ce face. Vedeta TV fascinează pe toată lumea cu liniștea și bucuria pe care o emană în jur.


“Este foarte bine să faci o diferență clară între carierism și dedicare profesională, pentru că atunci când te arunci în ceea ce înseamnă carieră, plătești acel preț. Și pe sănătate, și pe social, și pe relațiile umane, și pe tot. E bine să te duci la serviciu cu drag, dar să nu uiți de tine, pentru că tu nu ești serviciul tău, tu nu ești părinții tăi, tu ești tu, o ființă menită dezvoltării și creșterii în această viață. Să-ți păstrezi libertatea, spiritul ăla liber”, a adăugat Mihaela Tatu. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 apr, 17:03

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat