Mihaela Tatu, victima depresiei: „Mi s-a întâmplat să mă culc plângând”. Cum a învins gândurile negre
Data publicării:
Mihaela Tatu a vorbit despre cumpenele grele pe care le-a depășit în viață.

Mihaela Tatu a avut mai multe cumpene în viață, ba chiar s-a lovit și de depresie, însă nimic din toate acestea nu au doborât-o pe vedetă. Aceasta recunoaște faptul că i-a fost greu, însă, spune ea, mereu a existat un motiv bine întemeiat pentru care să se ridice de la pământ și să o ia de la capăt a doua zi.

„Dacă trebuie să mănânci a doua zi, trebuie să-ți plătești dările la stat, trebuie să-ți cumperi ceva și trebuie să ai grijă de un animal de companie, cum Dumnezeu să nu te ridici? Dacă îți place să călătorești și se ivesc tot felul de oportunități, cum să nu faci asta? Dacă ai o experiență și înveți constant și, mai mult decât atât, ai expertiză și atunci știi care îți este valoarea, ești pe calea ta. Care sunt abilitățile mele? De foarte bun comunicator, m-am perfecționat în asta și atunci e normal să-mi văd de drumul meu, adică nici nu stau să mă gândesc la reinventare”, a mărturisit Mihaela Tatu, potrivit spynews.

VEZI și: Mihaela Tatu, despre cei 800 de kilometri care i-au schimbat destinul: „Nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”

„Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând”

Oboseala fizică, dar și psihică, i-a cauzat acesteia stări emoționale destul de grele, motiv pentru care Mihaela Tatu mărturisește faptul că a adormit, în foarte multe cazuri, plângând. Nici atunci însă nu s-a dat bătută, reușind să învingă acele stări negative, care afectează din ce în ce mai multe persoane. 

„Bineînțeles că am simțit că nu mai pot, dar am lăsat jos, am dormit bine și a doua zi dimineață m-am trezit și am luat-o de la început. Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând, fiind obosită. De aceea mi-am luat câine, ca să mă scoată seara la plimbare să mă obosească și fizic”, a mai adăugat aceasta.

Mihaela Tatu, boala care i-a schimbat cursul vieții: „Au fost note de plată. Am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată”

Mihaela Tatu s-a confruntat cu depresia, boala secolului

Ceea ce foarte puțină lume știa este că vedeta s-a confruntat și cu depresia, în trecut. Problemele de sănătate pe care le-a avut au obligat-o pe Mihaela Tatu să renunțe la câteva dintre activitățile preferate, motiv pentru care o perioadă a refuzat să mai facă anumite lucruri normale, cum ar fi să se spele. Salvarea nu a stat în medicamente, mărturisește vedeta, care și-a găsit alinarea în diferite hobby-uri. 

„Toată lumea știe că în urma acelei operații n-am mai putut să fac foarte multe lucruri și am intrat într-un soi de depresie, iar fiica mea m-a dus la yoga, mi-am luat câinele și uite așa. Depresia nu a fost din aia în care să fie nevoie să folosesc medicamente, ci pur și simplu a însemnat să stau locului, să mănânc, să nu-mi mai pese, să nu mă mai spăl 2-3 zile, dar eu sunt Berbec și am acțiunea și dinamica în sânge, nu pot să stau foarte multă vreme în acea situație. Să ne uităm înapoi în maniera în care prin ce-am trecut și ce-am învățat, însă, după ce am conștientizat ce am învățat, înainte, tot înainte”, a povestit vedeta.

Citește și: Mihaela Tatu, viața după televiziune. Cu ce se ocupă vedeta acum: Se pare că sunt omul potrivit la locul potrivit


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: boala  depresie  mihaela tatu  vedete 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel