Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său
Data publicării:
Mihai Albu și iubita sa, Elena, au venit pentru prima dată împreună în platoul unei emisiuni TV.

Mihai Albu a primit un diagnostic neașteptat din partea medicilor, care, în urma unor controale de rutină, a aflat că are cancer. Acest lucru a fost cu atât mai greu cu cât propriul său frate murise în ziua respectivă și care, la rândul său, se confruntase cu această boală nemiloasă. Astfel, invitat în platoul unei emisiuni pentru prima dată cu iubita sa, femeia, medic la bază, a povestit cum ea a fost prima cea care a aflat vestea și cea care a fost nevoită să i-o spună și partenerului de viață.

„A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că-i vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi.”, a spus iubita lui Mihai Albu în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu de asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit, a făcut infarct.”, a completat și designerul.

Te-ar putea interesa și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Cum a fost operația

Nici operația nu a fost una deloc simplă, povestesc cei doi. Mai mult, Mihai Albu a fost nevoit să-și asume și niște riscuri, în momentul în care și-a dorit să meargă mai departe pe acest drum, riscuri pe care iubita sa i le-a adus în atenție încă de la început. Aceasta spune că i-a fost alături designerului neîncetat și l-a sprijinit nu doar fizic, cât și mental.

„A fost o operație foarte grea, îți scoate un organ.”, mai spune acesta.

„Este pentru mine o intervenție mutilantă, îți scoate un organ care contează, nu e vital. Operația în sine vine și cu o serie de dezavantaje pe care le poți avea sau nu în timp. Însă ne-am asumat tot ce presupune această intervenție, eu l-am consiliat pe parcursul acestui proces.”, a completat femeia.

Citește și: De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”

„Am plâns și încă mai fac asta”

Cât timp a stat în spital după operația suferită, iubita acestuia spune că a stat permanent cu el și a suferit extrem de mult, chiar dacă nu și-a dorit să-i arate și lui aceste lucruri. De asemenea, femeia recunoaște faptul că la începutul relației sale nu știa cu cine are de-a face și ce personalitate este Mihai Albu în România.

„Am plâns și încă mai fac asta, dar nu recunosc asta. Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el de fapt, mi-am dat seama că este va un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv. ”, mai spune ea.

VEZI și: Fetițele Danei Roba, supuse unui șoc imens. S-a demonstrat că au fost martore la incidentul cumplit: „Au văzut cum tatăl lor mă lovește”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel