Mihai Albu a răbufnit! Designerul a răspuns acuzațiilor fostei sale soții, Iulia Albu: „A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”
Data actualizării:
Data publicării:
După ce Iulia Albu a postat pe rețele sociale un mesaj în care l-a făcut praf, Mihai Albu i-a dat replica fostei sale soții și a demontat acuzațiile făcute de aceasta.

Iulia Albu a postat, ieri, pe rețelele sociale, un mesaj pentru Mihai Albu. Creatoarea de modă a demontat toate acuzațiile aduse de fostul său soț la adresa ei și a făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare. Acum, designerul i-a dat replica fostei sale soții și a făcut, la rândul său, o serie de mărturisiri neașteptate.

„A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”

Mihai Albu a fost invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, unde a declarat că aproape tot ceea ce a scris Iulia pe pagina ei de Facebook este fals. Acesta a precizat că nunta pe care cei doi au făcut-o a fost plătită exclusiv din banii lui, fosta sa soție sau familia acesteia necontribuind cu absolut nimic pentru cheltuielile necesare. Mai mult decât atât, designerul a acuzat-o pe Iulia Albu că nu a lăsat-o pe fiica lor, Mikaela, să o vadă pe bunica sa înainte ca aceasta să moară, lucru care a afectat-o enorm pe aceasta. De asemenea, Mihai Albu a spus că apartamentul în care cei doi au locuit pe perioada căsniciei lor a fost cumpărat tot din banii lui, Iulia fiind o tânără la început de carieră, fără niciun venit stabil.

„Eu nu știu despre ce vorbește exact acolo, nu înțeleg. Este foarte clar că toate intervențiile mele au fost despre programul de vizitare cu fetița mea, Mikaela, care nu s-a respectat. Mama mea a murit pe data de 23 august, anul trecut. Și-a dorit foarte mult să o vadă pe Mikaela și nu a reușit. De ce? Nu știu, să răspundă. De ce mi-ar fi rușine? Pentru că nu a lăsat copilul să vină? Eu nu locuiam cu mama mea, eu am avut apartamentul meu. A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei, nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero. Rochia de mireasă nu a fost plătită, a fost făcută în contul datoriilor pe care Răzvan Ciobanu le avea. A fost bine și pentru mine, și pentru Răzvan. El s-a oferit și a făcut acea rochie fără niciun ban. Nunta a fost suportată de mine, apartamentul de mine. Ea era o tânără frumoasă, deșteaptă, cu o carieră în față. Dar în acel moment era o tânără absolventă. De unde până unde bani, nu a avut niciun venit”, a declarat Mihai Albu, la emisiunea „Exclusiv VIP”.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, mesaj tranșant pentru fostul soț. L-a făcut praf pe Mihai Albu: „Ești mic, atât. Tot timpul ai pozat în ce nu ești”

„Nu îți este rușine?”

Mihai Albu a declarat că se simte de-a dreptul atacat, singura lui problemă fiind legată de respectarea programului de vizită al fiicei lor, Mikaela. Designerul a mărturisit că niciodată nu a vorbit despre aspecte personale din viața lor așa cum fosta sa soție a făcut și nu înțelege de ce a fost nevoie să aducă în discuție lucruri atât de intime. De asemenea, acesta a menționat că tot ce își dorește este liniște și încetarea scandalului care s-a iscat între ei. Mihai Albu a recunoscut că el este cel care a cerut divorțul, în special pentru că relația dintre ei nu mai era una benefică pentru cea mică, devenind un mediu toxic pentru creșterea unui copil.

„Nu știu de ce trebuie să luăm aspectele acestea intime, unele dintre ele chiar cu atac la persoană, când problema clară este respectarea programului de vizită. Eu nu am vorbit de rochii, de inele, pantofi și alte chestiuni din intimitatea noastră. Sunt într-o relație deja de doi ani cu viitoarea mea soție, nu știu, a luat foc. Eu i-am cerut divorțul, nu era un mediu tocmai bun pentru copil în acel moment. Eu îmi doresc liniște, aș vrea să nu ne mai terfelim. Eu nu am terfelit-o cu absolut nimic, nu am povestit din relație, ce mizerii sunt astea. S-a ajuns la atac la persoană, despre firma mea. Este mama copilului meu și nu are rost să ne purtăm prin tribunale. Eu doar o rog să se liniștească, nici nu îi mai cer să motiveze de ce anul trecut nu a venit fetița mea șase luni la mine. Copilul a crescut, a intrat la liceu, eu înțeleg. Șase luni de zile mama și-a dorit să o vadă, a plâns și nu s-a putut. A suferit groaznic. Dacă mă vede Iulia, o să mă uit în ochii ei și să spun: „Nu îți este rușine?”, a adăugat Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel