Mihai Albu este devastat de moartea mamei sale. Bărbatul se pregătește pentru parastasul de 40 de zile: „O perioadă foarte grea pentru mine”
Data publicării:
Mihai Albu se pregătește de parastasul mamei sale. Creatorul de pantofi este devastat de durere. 

Mihai Albu trece printr-o perioadă grea, după ce mama sa, Zinaida, s-a stins din viață. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în dimineața zilei de 23 august, la vârsta de 95 de ani. 

Mihai Albu este devastat de moartea mamei sale

Fostul soț al Iuliei Albu a recunoscut că este o perioadă foarte grea pentru el și sufletul lui, după ce mama sa s-a stins din viață. Mai mult decât atât, Mihai Albu a mărturisit că se pregătește să-i facă pomană mamei sale de 40 de zile. Cu toate astea, bărbatul este împăcat cu faptul că a făcut tot ce i-a stat în putință ca mama sa să fie cât mai mult în viață. 

„Sunt în perioada de doliu, o perioadă foarte grea pentru mine și pentru sufletul meu. Acum merg în fiecare săptămână la Biserică, așa cum este tradiția, iar la patruzeci de zile urmează să îi fac praznicul, așa cum trebuie și este normal. Acum trec printr-o perioadă mai agitată, în care retrăiesc fiecare moment alături de mama mea care nu mai este printre noi. Îmi vin în gând tot felul de amintiri pe care le am împreună cu ea. Îmi este greu, dar în același timp pot spune că am făcut tot ce mi-a stat în putință să o salvez și să îi fie bine', a declarat Mihai Albu pentru Click!.

Ce mesaj a transmis mama Iuliei Albu, după ce fosta soacră s-a stins din viață

„Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși', este mesajul postat de Iulia Albu pe contul său de Facebook în acele momente.

Cele mai importante principii învățate de Mihai Albu de la mama sa

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei. Toate caietele mele din generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă”, a declarat în urmă cu ceva timp Mihai Albu, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   doliu  mama  Mihai Albu  parastas 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel