Mihai Albu iubește din nou. Designer-ul își dorește să ajungă în fața altarului: „Sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Albu are o nouă relație amoroasă. Ce spune creatorul de modă despre iubita sa?

Mihai Albu este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza divorțului de Iulia Albu, acum are o nouă relație și nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului. 


Creatorul de modă este mult mai atent atunci când își alege iubita și spune că nu vrea să facă aceleași greșeli ca cele din trecut. 


„Dacă se găsește persoana potrivită, aș putea să mă recăsătoresc.Am pe cineva în viața mea. La vârsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut.Trebuie să știi dinainte dacă este iubitoare de înaripate. Dacă îmi vine cu găina acasă? Toată lumea a râs de mine, în ce situație ajunsesem eu”, a declarat Mihai Albu în cadrul emisiunii La Măruță.


Mihai Albu a avut de-a lungul timpului nenumărate conflicte cu fosta soție. Vedeta nu voia să își lase soțul în compania fiicei lor, Mikaela. Acum că lucrurile s-au mai calmat între cei doi, cea mică petrece timp și cu tatăl ei, ba mai mult este cea care îl ajută în crearea pantofilor. 

 

Mihai Albu este mândru de fiica lui și spune că alegerile ei l-au ajutat de mai multe ori. 


„Au fost propuneri să plec din România să lucrez, dar eu am vrut să ies în față cu numele meu, nu sub cineva. Eu m-am respectat mai mult decât m-au respectat alții.


Fiica mea se implică în creațiile mele, îmi spune ce anume nu îi place, alege culorile, am ținut cont de două ori de sfaturile ei și a avut dreptate. Am abordat segmentul de încălțăminte ciudată întotdeauna, mie îmi place, e ceva ce mă reprezintă, prețurile pot crește în funcție de complexitate”, a mai adăugat Mihai Albu. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: iubita  Iulia Albu  Mihai Albu  relatie 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel