Mihai Bendeac a presimțit moartea lui Ion Caramitru. Ce a făcut chiar cu o seară înainte de a afla cumplita veste
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Bendeac a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Ion Caramitru. 

Ion Caramitru s-a stins din viață, duminică, pe 5 septembrie. Vestea morții marelui actor a șocat o țară întreagă. 


Ion Caramitru era internat la spitalul Elias de o lună de zile din cauza unei infecții în sânge. Starea actorului s-ar fi agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ, potrivit Știrile ProTV. 


Mihai Bendeac a presimțit moartea marelui actor, chiar cu o seară înainte de marea tragedie 

 

Chiar înainte cu o seară de a afla că Ion Caramitru s-a stins din viață, Mihai Bendeac a vizionat interviul pe care Ion Caramitru l-a oferit Eugeniei Vodă, în emisiunea Profesioniștii, de la TVR. 


„A avut loc o întâmplarea foarte, foarte ciudată. Sâmbătă seara, acum două zile, înainte să mă culc, am văzut, nu știu ce mi-a venit, am văzut un interviu pe care l-a dat pentru „Profesioniștii”, pe care l-a avut cu Eugenia Vodă. Eu văzusem prima ediție „Profesioniștii”, când a fost, după care a mai venit la încă o ediție după 10 ani și pe asta, a doua, nu o văzusem. Și, profitând de faptul că a apărut pe Youtube, am văzut-o. Iar a doua seară, adică aseară, cum ar veni, duminică, pentru că noi am avut spectacol, în timpul spectacolului, efectiv, regizorul tehnic, ne-a anunțat că a murit! Și mi s-a părut ireal faptul că am simțit cu o seară înainte să mă uit fix la acel interviu.


E o pierdere uriașă, o pierdere colosală pentru teatrul românesc. Mai multe nu pot să spun. Am simțit că la aplauze, aseară, la spectacol, să anunțăm și noi publicul de trecerea lui în neființă și să ridicăm aplauzele de aseară pentru dumnealui! Cam asta aș putea să spun”, a declarat Mihai Bendeac pentru Actualitate.net

 

Ion Caramitru va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu

 

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Cimitirelor, citate de Gandul.ro, regretatul actor va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. 


„Locul lui este aici. Nu știm exact ziua, cert este că va fi înmormântat la Bellu. Nu se știe deocamdată nici poziția exactă, dar va fi pe Aleea Artiștilor”, au declarat surse din cadrul Administrației Cimitirelor pentru sursa menționată anterior.

 

Publicul îi poate aduce un ultim omagiu marelui actor începând de marți, 7 septembrie 2021, ora 11.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național pentru a semna în Cartea de condoleanțe, anunță TNB. 


La cererea familiei, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului actor nu va fi depus în foaierul Teatrului Național București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  actor  ion caramitru  Mihai Bendeac  presimtit 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel