Mihai Bendeac, adevărul despre orientarea sa sexuală: „În mod sigur nu sunt heterosexual”
Data publicării:
Mihai Bendeac a făcut o serie de confesiuni în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Actorul a vorbit și despre comantariile care s-au făcut în jurul orientării sale sexuale și cum i-au influențat acestea interacțiunea cu femeile. 

Mihai Bendeac este un actor fabulos, atît pe scenă, cât și pe micile ecrane, din postura de jurat al emisiunii iUmor sau aceea de personaj, atunci când interpretează anumite roluri. Tocmai talentul actoricesc a fost cel care a creat o serie de controverse legate de orientarea sa sexuală. În urmă cu 12 ani, Mihai Bendeac făcea parte din echipa „Mondenii”, de la Prima TV, acolo unde imita o serie de personalități ale momentului, printre care și pe velebrul Mircea Solcanu. De acolo a lansat și celebra replică: „La naiba, în puii mei”, care ulterior a ajuns să fie pe buzele tuturor. Naturalețea cu care a interpretat acest personaj a adus și o serie de discuții despre orientarea sa sexuală, lucru care pare că nu îl deranjează deloc pe actor.

 

„Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu.

Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia „La naiba, la naiba!”, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, crează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?
În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu „fil”! Aceste comentarii sunt adevărate!”, a declarat Mihai Bendeac.


Despre viața de artist, ziua vesel, noaptea trist

Chiar dacă rolurile pe care le interpretează aduc zâmbetul pe buzele oamenilor, în viața de zi cu zi, actorul s-ar descrie a fi mai mult melancolic și spune că îi este uneori greu să se monteze și să intre în pielea „sufletului petrecerii”. 

„Stii care este cea mai mare temere a mea si cea mai mare anxietate pe care o am?! Faptul ca oameni au senzatia ca a venit responsabilul cu distractia. Este cel mai greu lucru cu care trebuie sa traiesc. Eu din trei zile, doua sunt la pamant din punct de vedere psihic, eu pot sa ma montez cand intru pe scenă, pentru ca sunt un personaj.

Altminteri, eu nu sunt sufletul petrecerii in viata de toate zilele”, a declarat Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță. 


Dependența de somnifere

 

Mihai Bendeac a mai vorbit, în trecut, despre depresiile cu care s-a luptat, despre tulburarea bipolară cu care a fost diagnosticat, dar și despre eforturile sale neobosite de a-și depăși strările limitative. Actorul a găsit un ajutor uriaș în somnifere, la care spune că apelează de mai mulți ani.

„De cele mai multe ori ma trezesc la ore diferite. Primele doua ore sunt cele mai complicate din cauza faptului ca iau somnifere. Dimineata este o perioada pana cand creierul isi revine din efectele somniferelor. Inainte era mai usor ca luam un somnifer inainte sa ma culc si acum ma trezesc dupa 4 ore si mai iau unul.

Sunt extrem de multe motive pentru care le iau. La un moment dat trebuie sa mi fac timp si sa merg trei saptamani- o luna undeva intr-un centru si sa ma pun pe picioare. N-am incercat pana acum din comoditate, frica.

Eu am inceput sa iau de pe la 21-22 de ani diferite chestii. Am luat una foarte puternica si n-am sa uit toata viata mea. Eram in pat, era un aer conditionat care batea spre pat, am luat pastila si ma uitam la tv, la un talk show, si la un moment dat am auzit din ecran: „Dar domnul Bendeac ce face?”. Am inceput sa merg, nu ma ascultau picioarele, m-am intins si dupa cand am deschis ochii trecusera 8 ore, eram inghetat. (...)  A fost dragoste la prima vedere, am zis: ”Asa se doarme”, a mai explicat Mihai Bendeac în cadrul podcastului. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: depresie  heterosexual  maruta  Mihai Bendeac  mircea solcanu  somnifere 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel