Mihai Bendeac face un film cu Micutzu: „Munca noastră și personajele acelea merită asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Bendeac vrea să facă un film artistic, după succesul avut cu serialul „Băieți de oraș”.

Mihai Bendeac se lansează în cinematografie. Actorul le-a dezvăluit fanilor că lucrează, în acest moment, la un film și că, imediat ce termină acest proiect, are în plan să transforme celebrul serial “Băieți de oraș” într-un lungmetraj.


 „Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș - The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta”, a transmis actorul pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)


Serialul Băieți de oraș a fost difuzat pe Antena 1 timp de doi ani ( 2016 -2018). Scenariul a fost scris de Mihai Bendeac, iar personajele centrale ale serialului de comedie erau: Roby Roberto (Mihai Bendeac), Malone (Vlad Drăgulin), Gina Felea (Anca Dinicu), Renata (Doina Teodoru) și Dorian (Micutzu).

Pe lângă televiziune și teatru, Mihai Bendeac are jucat și în mai multe filme artistice de succes, dintre care amintim: Eminescu versus Eminem (2005), Restul e tăcere (2008), Portretul luptătorului la tinerețe (2010), Milionari de weekend (2004), Supraviețuitorul (2008), Poker (2010),  Fix alert (2005).

 

 

Mihai Bendeac revine în televiziune

 

Mihai Bendeac s-a retras brusc din televiziune anul trecut, fără a oferi vreo explicație publicului său. Comediantul s-a aflat timp de câteva sezoane bune la masa juriului iUmor, însă, când toată lumea se aștepta mai puțin, acesta a fost înlocuit. De atunci însă, acesta nu și-a mai făcut simțită prezența pe micile ecrane și nici nu a mai vorbit despre o posibilă revenire la televizor. Se pare însă că în toată această perioadă prezentatorul le pregătea fanilor o surpriză, întrucât Mihai Bendeac a postat acum o fotografie pe rețelele de socializare cu logo-ul de la Pro TV, semn că va reveni cu forțe proaspete.

„Doamne ajută....oriunde numa' să te vedem”

„Felicitări, Mihai! Welcome back, abia aștept să te văd pe sticlă din nou!”

„Abia aștept să te văd la tv, îmi e dor de tine”

„Cu ce emisiune ne vei onora Mihai?”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive primit de actor de la fani.

 

Ce spunea Mihai Bendeac în trecut despre Pro TV

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac povestea în cadrul unui podcast despre faptul că și în trecut a mai fost contactat de producătorii de la Pro TV. Cu toate acestea, comediantul excludea pe atunci posibilitatea de a apărea la postul concurent, întrucât acesta spunea faptul că nu ar putea niciodată să fie „el”.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: baieti de oras  film  micutzu  Mihai Bendeac 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel