Mihai Bobonete a trăit momente de coșmar după ce fiul lui s-a accidentat la cap: „Copilul meu a dat ochii peste cap”
Data publicării:
Mihai Bobonete a trecut prin spaima vieții lui după ce fiul său a suferit un grav accident la cap. Totul s-a petrecut dintr-o simplă joacă. 

Mihai Bobonete a trăit clipe de groază după ce fiul lui s-a accidentat la cap și au fost nevoiți să ajungă de urgență la spital. Actorul a povestit în cadrul emisiunii găzduite de Amalia Enache că fiul său a trecut prin clipe grele doar dintr-o simplă joacă. 


Actorul se juca cu fiul lui, iar acesta a alunecat și a căzut cu capul de calorifer. Chiar dacă inițial s-a ridicat și părea că nu a pățit din nimic, din capul micuțului a început să țâșnească sânge. Mihai Bobonete a luat imediat inițiavă și i-a astupat gaura din cap chiar cu mâna lui. 


„Mă făceam de la distanță că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta. La un moment dat, fugind de forța mea de la distanță, i-a scăpat piciorul între canapea și perete și a venit cu capul în colțul caloriferului, căzând pe spate.


A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine și dint-odată a început să-i țâșnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieșea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurți și în tricou.”, a dezvăluit Mihai Bobonete.


Actorul a sunat repede un vecin care avea mașină și au mers de urgență la spital. Chiar când l-a luat pe fiul lui în brațe, acesta a dat ochii peste cap. Mihai Bobonete i-a dat o palmă pentru a-l putea ține conștient pâna la spital. Celebrul actor din serialul „Las Fierbinți” spune că acela a fost unul dintre cele mai grele momente din viața lui. 


„În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească mașina, că trebuie să ajungem la Urgențe. Când l-am luat în brațe, să-l duc la mașină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea. Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă și i-am dat ditamai palma. A deschis ochii și i-am zis că are o gaură în cap, nu știu cât e de mare, cât e de mică, și să nu se mai agite, că pierde energie și mă agit și eu, și nu știu unde-s Urgențele. Soția mea era galbenă la față, se ține de ușă”, a mai povestit actorul. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  actor  fiu  mihai bobonete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel