Mihai Bobonete, în doliu. Actorul este devastat de durere: „Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună”
Data publicării:
Mihai Bobonete trece prin momente grele, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui. 

Mihai Bobonete este ăn doliu, după ce mătușa sa s-a stins din viață. Pe data de 23 octombrie, comediantul a primit vestea tragică, care l-a devastat de durere. 

Mihai Bobonete este în doliu

Pe rețelele de socializare, Mihai Bobonete a publicat un ultim omagiu pentru verișoara sa. Comediantul și-a amintit de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de regretata sa rudă. 

„Culegeam struguri din vița de vie care avea doi butași și se întindea în boltă până spre curtea lui nea Toni a lu Tanti Luci a lu Mărioara a lu Gogu, și râdeam și împărțeam o farfurie cu două ouă ochiuri prăjite bine de bunică-mea și mâncam o salată de roșii cu ceapă care lăsa zeama zeilor pe fundul farfuriei… râdeam și îmi zicea într-una că sunt nărod și că o să mă fac actor că prea mint lumea și fac fețe peste fețe…avea dreptate.

Tot timpul ăsta, în ochii ei se vedea dorul de tată… Nu am știut să prețuiesc cu adevărat această relație și m-am lăsat pradă prejudecăților… Acum îmi pare rău! Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica, Andreea Gheorghe a plecat spre tatăl ei, spre Gogu și spre bunica mea iubită, Mia. Dumnezeu să o ierte și aibă grija de sufletul ei bun! Drum bun, vară-mea!”, a spus Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate

Mihai Bobonete are o viață foarte agitată și asta pentru că se împarte între scenă, emisiunile TV la care ia parte și proiectul, Las Fierbinți. Totodată, comediantul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, actorul a povestit că s-a trezit într-o zi cu spatele blocat, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul specialiștilor. Astfel, Mihai Bobonete merge recent la un centru de recuperare acolo unde face kinetoterapie și fizioterapie. 

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   doliu  mihai bobonete 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel