Mihai Bobonete sare în apărarea Antoniei după ce a fost criticată că are greșeli în exprimare: „Nu este vreo proastă”
Data publicării:
După ce Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde au discutat diverse subiecte despre viața personală a artistei și nu numai, actorul s-a decis să sară în apărarea ei.

Antonia, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, și-a petrecut o mare parte din viață în Statele Unite ale Americii. După ce s-a întors în România, cântăreței i-a fost dificil să se exprime în limba română, fapt pentru care s-a confruntat adesea cu criticile oamenilor, care spuneau că greșește cuvintele și că are greșeli în exprimare.

Mihai Bobonete sare în apărarea Antoniei după ce a fost criticată că are greșeli în exprimare: „Nu este vreo proastă”

Artista a fost invitată recent în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a făcut dezvăluiri atât despre viața sa profesională, cât și personală. După aceea, actorul s-a decis să sară în apărarea ei. Mihai Bobonete a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei.

„Ce ai avut la podcast ultima dată? Că a fost ceva serios. Am vrut să chem și eu, dar a fost serioasă discuția”, a spus Mihai Bobonete.

„Am avut unul fain de tot, cu Dan Oros, care a fost la Google”, a răspuns Cătălin Măruță.

„Aaa… Bravo! Tu acum te-ai axat pe valori internaționale. Eu am făcut cu Antonia. Merge și așa”, a replicat Mihai Bobonete.

„Păi cum? Că și Antonia este internațională”, a ținut să precizeze Cătălin Măruță.

„Este! Chiar vorbeam cu Antonia. Ea e o persoană foarte dragă mie, pentru că eu și Alex suntem frați din Craiova. Tu ești la Târgu Jiu. Chiar așa am început podcastul, «Știai că puteai fi nevasta mea? Și am zis, simplu. El a plecat mai devreme, pentru că a avut aia cu Star-ul și nu știu ce». Eu de Velea eram la un cartier distanță”, a spus Mihai Bobonete.

„Și nu te-a sunat Velea după aceea? Sau încă nu a văzut podcastul?”, a întrebat Cătălin Măruță.

„Nu, pentru că suntem prieteni. A văzut și el podcastul. Ziceam că Antonia este o persoană foarte drăguță așa, dar faptul că a trăit și a crescut acolo, dacă uneori mai face câte un dezacord sau ceva nu este că e vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română. Efectiv, ea a crescut și s-a născut vorbind limba engleză”, a declarat Mihai Bobonete.

„Se vede că are și accentul acela. Mie mi-ar plăcea să vorbesc prost româna cum vorbește ea, dar să am accentul acela și să știu engleza aia”, a spus Cătălin Măruță.

„Așa zic și eu, dar nu vezi că la Duolingo nu trec de nivelul 2. De parcă sunt închis acolo”, a adăugat Mihai Bobonete.

Antonia, mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

În cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia a făcut mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă. Artista a recunoscut că a avut parte de câteva situații jenante în timpul concertelor. Antonia a rememorat un incident în care microfonul nu a mai funcționat în timpul unui concert, recunoscând că a fost un moment jenant și deranjant pentru ea. Totodată, cântăreața a povestit că în timpul unui spectacol, s-a adresat greșit publicului, spunând „Bună seara, Timișoara”, cu toate că se afla în alt oraș. 

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil.

Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil. De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a precizat Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel