Mihai, fostul concurent de la “Insula de 1 milion”, despre ce i-ar fi putut fi fatală
Data publicării:
Mihai, recent eliminat de la „Insula de 1 milion”, s-a remarcat în reality show-ul de la Kanal D ca fiind unul dintre cei mai vizibili concurenți din tabăra Nordicilor. După plecarea de pe insulă, concurenții din tabăra sa îi simt lipsa, mai ales că Mihai făcea tot posibilul să le asigure confortul minim și să păstreze armonia în camp.  

Puțini știu că trecutul său a fost marcat de o întâmplare care ar fi putut să îi fie fatală.  Acesta a dezvăluit un episod extrem de dramatic, înainte de a pleca în aventura vieții sale, în cadrul reality show-ului de la Kanal D. Într-o declarație surprinzătoare, Mihai a împărtășit amănuntele unui incident periculos, legat de o pasiune neobișnuită pe care o dezvoltase în perioada facultății. Se află la un cămin studențesc și acolo s-a implicat într-un experiment periculos, încercând să facă precum fachirii la circ. “Scuipatul focului” s-a dovedit o alegere extrem de periculoasă.   Cu toate că această joacă a fost inițial destinată să aducă bani, a avut consecințe deloc fericite.

“În facultate căutam tot felul de oportunități de a face bani. M-am gândit să fac ceva mai neobișnuit, să mă joc cu focul și să fac bani din asta. La un moment dat, am fost chemat afară de un prieten să le arăt și altora ce fac; afară bătea vântul și nu puteam să fac acest experiment, așa că am luat decizia ca totul să se petreacă în interior. Am improvizat ceva, o torță dintr-un lemn, aveam la îndemână niște diluant – de obicei se folosește gaz. Și am generat câteva flăcări pe holul căminului. O flacără s-a întors către mine și m-a ars pe față. Unul dintre prieteni a sărit să mă ajute, însă ori el, ori eu am dat peste sticla de diluant și aceasta s-a rostogolit spre perete. S-a aprins și a făcut o flacără uriașă… Am alunecat și am căzut în flăcări, toate hainele s-au aprins pe mine; m-am retras din flăcări. În timpul acesta doi prieteni au stins focul de pe mine cu o geacă. Nu simțeam durerea in acel moment din cauza adrenalinei”, a povestit Mihai incidentul care i-ar fi putut fi fatal.

Incidentul a avut loc într-o încercare de a impresiona prietenii cu abilitățile sale de "fachir". Într-un moment de neatenție, flacările s-au întors împotriva lui, provocând arsuri de gradul 2-3 la mâini și pe față. Cu toate acestea, miraculos, Mihai a trecut peste întâmplare fără cicatrici evidente.

„Am chemat salvarea și apoi am mers la spital, acolo mi-am dat seama cât de mari erau arsurile - de gradul doi și trei – la mâini, pe față și la picioare. După o zi, două au început problemele în spital, am descoperit că sunt alergic la pastile și că nu puteam să iau nimic contra durerii, am simțit totul. Nu mi s-au administrat analgezice, toate pansamentele au fost făcute pe viu, durerile au fost îngrozitoare”, povestea Mihai.

Mihai spune că a devenit cunoscut sub numele de "minunea de la Spitalul din Brașov" datorită vindecării miraculoase și absenței cicatricilor, chiar și după arsuri atât de grave.

„Mi-am dorit să mă vindec, nu mi-am făcut transplant. Asta este un miracol pe care nici medicii nu și-l pot explica, cum nu am rămas cu cicatrici…”, a concluzionat Mihai.

Acesta a fost un episod dramatic din viața lui, unul pe care a reușit să-l depășească. La ”Insula de 1 milion” și-a păstrat în permanentă calmul, încercând să găsească soluții pentru membrii grupului Nordicilor. Marea lui dezamăgire a fost că Ileana nu l-a salvat pe el, ci pe Isabela de la Sudici. Aventura lui pe Insula de 1 milion a luat sfârșit, dar Mihai va urmări evoluția colegilor săi din fața micului ecran,  pentru că povestea celor 36 de concurenți rămași pe Insula continuă.

“Îi voi urmări din fața micului ecran și îmi doresc mult ca cine merită să câștige!”, a spus Mihai.

Reality show-un “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat, poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel