Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”
Mihai Gâdea a trecut prin clipe de coșmar. Jurnalistul a ajuns pe mâinile medicilor, iar Mircea Badea a fost tot timpul alături de el. 

Mihai Gâdea a văzut moartea cu ochii în urmă cu ceva timp. Jurnalistul s-a simțit extrem de rău și a ajuns pe mâinile medicilor de două ori. Ce s-a întâmplat cu Mihai Gâdea povestește chiar Mircea Badea care a fost tot timpul alături de el. 


„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2:00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venit salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul”, a povestit Mircea Badea la Antena 3. 


Jurnalistul a fost din nou dus la spital, unde a venit și Mircea Badea pentru a fi alături de el. 


„Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2:00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3:00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic:  „Ce facem cu colegul?”, „Îi mai băgăm niște perfuzii”, răspunde ea. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: „Doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de Dormicum dacă ne puteți da și nouă?”, a adăugat Mircea Badea.


Mihai Gâdea își aduce aminte și de momentul când la spital a ajuns medicul chirurg Sorin Oprescu care i-a spus o întrebare comică moderatorului pentru a-și da seama dacă și-a revenit sau nu. 


„Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: „Ce faci, dormi, mori?” La un moment dat, se uită la mine și zice: „Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau?” Dau din cap, zice: „Hai că nu are nimic, luați-l de aici”, a povestit Mihai Gâdea. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 28 Martie, 14:57

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat