Mihai Găinușă, jignit de rețelele sociale. Cum a reacționat după ce a văzut comentariile răutăcioase: „Să-mi spuneți adresa”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Găinușă, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor”, a primit câteva comentarii răutăcioase, după ce a postat o fotografie pe rețelele sociale. 

Mihai Găinușă a fost protagonistul unui schimb de replici tăioase pe rețelele sociale. După ce a postat o fotografie din cadrul emisiunii „Asia Express”, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a fost jignit de un internaut care s-a legat de aspectul fizic al acestuia. Vedeta nu a stat pe gânduri și i-a răspuns, motiv pentru care a primit și susținere din partea oamenilor care au considerat că este total deplasat să critici înfățișarea cuiva.

„Să-mi spuneți adresa, să vă trimit o oglindă”

„Doamneee, URÂT ești, omule! Față de restul concurenților. Și fata asta nu-l putea găsi pe NARTEA ca să se pozeze cu un român?”, a comentat un internaut la fotografia postată de Mihai Găinușă.

Răspunsul nu a întârziat și a fost plin de umor, dar și tăios în același timp: „Să-mi spuneți adresa, să vă trimit o oglindă. Vi se va schimba viața”, a scris vedeta. 

Urmăritorii săi i-au luat apărarea și au lăsat mai multe comentarii prin care și-au arătat susținerea: „Răutăți gratuite! Degeaba are păr alb! Nu merită Mihai să dai atenție acestor inși, că oameni nu pot să le spun!!! El nu a auzit de suflete frumoase! Pentru că niciodată în viața lui nu va fi așa”, „Răspuns de top! Bravo!, „Atunci când vă legați de cum arată un om fizic, îți arăți adevărata educație”.

Te-ar putea interesa și: Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a stârnit controverse, după ce a postat o fotografie cu iubitul ei. Cum au reacționat internauții

Zilele trecute, Mihai Găinușă a fost invitat la podcastul „Celebru și Parinte cu Marius Gheorghiu”, unde a adus în atenție o problemă gravă: condițiile precare în care trăiesc multe familii din România, în special cele cu copii. Vedeta a evidențiat că, în timp ce unii copii nu pot beneficia de bunuri esențiale pentru școală, precum rechizitele, altele se confruntă cu dificultăți financiare severe. Această situație reflectă un eșec profund al Statului român, după cum a spus chiar prezentatorul TV.

„Sunt în România familii care sunt foarte sărace și nu își permit. Și nu că nu își permit ultimul model de telefon, ci un pachețel pentru copil la școală. Și asta e grav. E grav pentru că Statul este eșuat. Nouă oricum ni s-a spus treaba asta, ni s-a spus inclusiv de către Președinte. Nu pentru el este eșuat, pentru el este foarte OK, vorbesc de restul populației. Nici nu face Statul nimic. Atâta timp cât există campaniile astea de mare succes, să construiești spitale publice din bani privați, îți dai seama că banii publici, banii noștri din impozite, se duc pe afaceri private pentru că nu se regăsesc nicăieri. Nu se regăsesc nici în condițiile din școli, nici în traiul de zi cu zi al copiilor”

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan, confesiuni emoționante despre sprijinul copiilor săi după despărțire: „Nu erau mândri de mine”

Prezentatorul a contestat concepul de „școală gratuită” deoarece părinții sunt nevoiți să suporte cheltuieli suplimentare pentru uniforme, manuale și rechizite. Această realitate ridică întrebări serioase cu privire la modul în care statul susține educația tinerelor generații. Vedeta a vorbit, de asemenea, despre importanța de a îmbunătăți condițiile de trai și educație pentru copii, menționând că aceștia reprezintă viitorul societății și trebuie să beneficieze de o educație adecvată. În plus, Mihai Găinușă a declarat că banii sunt investiți în lucruri total inutile, doar de fațadă, precum bordurile și florile plantate în timpul campaniilor electorale ce au scopul de a impresiona alegătorii.

„Ar trebui să fie școala gratuită pentru că școala nu este gratuită. E doar conceptul că Statul îți asigură școala gratuită, dar nu e adevărat. Trebuie să cumperi uniformă, manuale, rechizite, de toate. Resursele Statului, așa cum sunt ele, jecmănite de toți, tot mai sunt și nu sunt folosite cum trebuie. Nu se fac școli sau, dacă se fac, se fac demonstrativ. Sunt banii noștri, nu sunt banii primăriei, ești angajatul nostru, în ce societate trăim? Banii ăștia se duc pe toate bordurile și toate panseluțele”, a precizat Mihai Găinușă, la podcastul „Celebru și Parinte cu Marius Gheorghiu”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel