Mihai Mărgineanu a spus-o fără rețineri, în public: „Teo, ai fost viața din casa mea!”. Reacția prezentatoarei TV 
Data actualizării:
Data publicării:
Cu sinceritate și fără rețineri, Mihai Mărgineanu a surprins publicul prin declarația sa emoționantă față de Teo Trandafir. 

În urmă cu aproape 20 de ani, Mihai Mărgineanu a mers în emisiune la Teo Trandafir. Pe atunci, nu exista zi în care părinții artistului să nu se uite la ea, fiind unii dintre cei mai fideli spectatori. Prezența sa pe micul ecran aducea bucurie în casa familiei Mărgineanu. Invitat în podcastul realizat de Teo Trandafir, artistul și-a deschis sufletul și a mărturisit că prezentatoarea TV a avut o importanță deosebită în casa și în familia sa.

„Ai venit în 2005 cu Gore. Mai ții minte cum te-am prezentat?”, a întrebat Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

„Extraordinar. Eu am spus peste tot că prima emisiune la care am fost a fost la Șerban. Eu îl cunoșteam de când avea 14 ani. Era foarte drăguț și tăcut. După aceea am venit la tine la emisiune, chemat de tine. Tu îți dai seama că erai... acum nu mai ești pentru că părinții mei s-au dus, dar erai viața din casa mea”, a mărturisit Mihai Mărgineanu în podcastul realizat de Teo Trandafir.

„Sărut-mâna”, a reacționat Teo Trandafir, vizibil emoționată de mărturisirea făcută de artist.

Te-ar putea interesa și: Soțul Danei Roba cere arest la domiciliu, la un an de la tragedie. Unde ar vrea să locuiască: „Adresa lui de buletin este exact unde locuiesc eu”

Ce l-a rugat mama sa înainte să moară

Mama lui Mihai Mărgineanu l-a rugat pe artisst, în cazul în care avea oportunitatea, să o aducă pe Teo Trandafir și fzic în casa lor, pentru a o cunoaște personal. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu a aflat despre aceată dorință, iar mama artistului s-a stins din viață.

„Pe cuvântul meu de onoare. Eu eram prieten cu foarte mulți actori și sunt în continuare. Eram singurul care avea curte. Pe vremea aceea a venit Mihai Călin. Mama a ieșit pe geam și m-a rugat frumos dacă pot vreodată să te aduc, îmi face ce vreau”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”..

„Mă, nu puteai să spui? Ai spus peste tot. Mie de ce nu mi-ai spus? Eu veneam”, a precizat Teo Trandafir.

„Nu puteam să îți zic, că în momentul în care am venit la tine, mama se dusese și nu mai aveai unde să te duci. Dacă era să fie, îți dai seama că făceam tot ce era posibil. Păi ți-o aduceam pe ea. Era singura emisiunea la care se uitau ai mei, singura, vorbesc serios. Mie mi se părea că ești cam cea mai deșteaptă femeie pe care am văzut-o în viața mea”, a declarat Mihai Mărgineanu în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Mihai Mărgineanu, dezvăluiri inedite despre soția sa. Actorul din „Las Fierbinți” a fost îndrăgostit de soacră: „Mie de soacră-mea mi-a plăcut toată viața”

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mihai Mărgineanu a ajuns să aibă propriul avion. Când a auzit câți bani a dat pe el, Teo Trandafir a rămas mască

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel