Mihai Mărgineanu, despre pandemia de coronavirus. Cum a fost afectat artistul: "Am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste"
Mihai Mărgineanu a dezvăluit cum a fost afectat de pandemia de coronavirus. 

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a răbufnit pe rețelele rețelele și a povestit cum a fost afectat. Mihai Mărgineanu a suferit din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus și de faptul că nu a mai avut spectacole. 

 

”Aştept de 2 (doi) ani să se termine mizeria asta şi văd că nu dă niciun semn că s-ar termina.. Am stat închis în casa, şi eu şi restul lumii. Am avut magazine închise, n-am mai putut merge la concerte, m-am adaptat cum am putut ca să nu mă duc la dracu’ cu capu’ . ( ia uite şi-o rimă). Am trecut prin boală că, deh, aşa e când cunoşti multă lume şi crezi că ţie nu ţi se întâmplă. Autorităţile mi-au spus că dacă trec prin boală devin imun şi mi-au dat un cod (incredibil dar adevărat … mi-au dat un cod QR !). După aia s-au răzgândit şi au zis că nu mai e de ajuns să iei boala că tre’ să te şi vaccinezi. M-am şi vaccinat, dă-i dracu de proşti insistenţi ! Şi uite aşa s-au băgat mai multe tipuri de vaccin. L-au izolat pe ăla făcut de engleji (Astra Zeneca) că pandemia a fost şi contemporană cu porcăria lor de Brexit. (pandemia-porcăria …altă rimă !)  Uşor-Uşor n-a mai fost bun nici Jonhson că, cică, ala e clasic. (au ajuns şi vaccinurile să se clasicizeze ca muzica sau ca dramaturgii. Ne-am dat dracu’!) Dar, în schimb, în farmacii nu găseşti antivirale nici dacă tragi cu tunul!”, a scris artistul în mediul online.

 

”Plec la schi şi trebuie să mai plătesc un PCR, în loc să beau bere de banii ăia”

 

”Bun! M-am vaccinat cu cel mai “la modă” vaccin. Două doze ca aşa zice treaba! Pfizer (cred că aşa se scrie). Între timp au fost vreo 4 valuri de îmbolnăviri şi au mai introdus nişte “restricţii” . De restricţiile alea vechi şi prosteşti nu s-a făcut nimeni responsabil. Nimeni-Niminea ! Zici că nici n-au fost închise TOATE restaurantele, toate spectacolele, toate muzeele, toate activităţile timp de câteva luni de zile . Zici că nu s-a indus panica de către presă de parcă ne mâncau extratereştrii de vii! Zici că nu contează ca un test costă în medie 80 de euro cam peste tot şi numai eu cred că am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste în perioada asta (din care doar unul a ieşit pozitiv, fir-ar să fie! ). S-au cam îmbogăţit unii!”, a mai spus Mhai Mărgineanu.

 

 

Mihai Mărgineanu este deranjat de faptul că deşi este vaccinat, este nevoit să facă mai facă o doză pentru a putea merge la schi, în Austria.

”Am făcut boala, m-am şi vaccinat! Dar acuma tre’ să mai fac un vaccin . Booster-ul! (are nume de SUV) De ce ? Pentru că Austria a hotărât ea-de-una-singură că nu mă pot duce să schiez acolo fără booster. Daca n-am booster tre să fac PCR  (aş fi schiat în România, dar la noi mai mult stau în telescaun sau la coadă decât pe schiuri în viteză). Cu două vaccinuri la bord şi boala făcută, austriecii îmi mai cer un cod! (că dacă nu plăteam vacanţa de schi din octombrie, nu mă mai duceam în ţara aia plină de subalterni lispiţi de simţul umorului, nici ca prizonier !). Aşa că plec la schi şi trebuie să mai plătesc un PCR (toată viaţa am urât PCR-ul şi acuma nu mai pot umbla fără el în buzunar!) , în loc să beau bere de banii ăia.  (80 de euro împărţit la 3,5 euro halba egal doar 22 de beri) . E scumpă berea în Austria, fir-ar! Şi mai ziceţi voi ăştia mai catolici ca Papa că suntem noi răi şi necivilizaţi!  Când, de fapt, autorităţile sunt PRAF, n-au nimic în cap, îşi dau cu stângul în dreptu’ şi nu îşi asumă nicio responsabilitate nici să-i pici cu ceară de albine încinsă şi au comportament de secretare din multinaţionale. (alta rimă!)”, a explicat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 14 ian, 12:13

Cele mai bune filme din 2022 - până acum. Unde le poți vedea

Anul este pe jumătate încheiat, vă vine să credeți sau...


Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta